„Всички знаем, че е бременна, защо постоянно се държи за

...
„Всички знаем, че е бременна, защо постоянно се държи за
Коментари Харесай

Специалисти разкриха защо Меган постоянно се държи за корема

„ Всички знаем, че е бременна, за какво непрекъснато се държи за корема? “, „ Каква е тази показност? “, „ Аз съм родила две деца, само че не съм се държала непрестанно по този начин! “. Това са част от мненията в интернет пространството във връзка гостуването на Меган Маркъл на Fashion Awards 2018. Наградите бяха раздадени в Лондон, а херцогинята, която бе измежду изненадите на програмата, бе уловена от камерите да се държи за корема с двете ръце.

Поведението на брачната половинка на принц Хари провокира спорни реакции в обществените мрежи. Много хора акцентираха, че тя е от кралското семейство, само че е ненужно да показва, че е бременна, като се държи за корема.

Според специалист, херцогинята неслучайно допира корема си по този метод и в това не се крие желанието ѝ за показност и горделивост, а нещо напълно друго. Според Катрин Грейвс, това има успокоителен резултат за бебето. Акушерката акцентира, че тя кара дамите, които посещават курсовете ѝ, да слагат ръцете си по този начин, тъй като бебетата постоянно реагират позитивно на това допиране.

Хващането на корема с ръце може да има успокоителен резултат и за самата Меган. Ако това е по този начин, бебето ѝ сигурно се усеща добре в утробата ѝ, споделя още експертът.

Междувременно след слуховете, че Меган желае да роди детето си в домашни условия, пристигна ред на информацията, че тя желае да направи това под внушаемост. По този метод тя ще даде живот на първата си рожба по-безболезнено, написа вестник „ Sun “.

Според изданието, майката на херцогинята на Съсекс – Дория Рагланд, я е убедила да роди по този метод, без никакви упойки.

Очаква се Меган да роди напролет. Полът на бебето към момента е загадка. Едно е ясно – неговите кръстници ще бъдат Джордж и Амал Клуни, които са положителни другари на кралското семейство.

Източник: tialoto.bg
Източник: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР