Всички знаем, че Джулия Робъртс е хубава жена, това стана

...
Всички знаем, че Джулия Робъртс е хубава жена, това стана
Коментари Харесай

Вековната викторианска къща на Джулия Робъртс за $8.3 млн. - slava.bg

Всички знаем, че Джулия Робъртс е хубава жена, това стана ясно още през 1990 година, когато изигра Вивиан Уорд в паметната сантиментална комедия на Гари Машъл. Освен това, обаче, притежателката на най-известните крайници с дължина от съвсем 112 см, чиято усмивка ѝ носи милиони (през 2010 година тя получи повече 1 млн. евро за 45-секундна реклама, в която единственото ѝ обвързване бе да наподобява щастлива), също по този начин е бизнес дама с непогрешим усет към недвижимото имущество.

Звездата от "Ерин Брокович " има няколко парцела - картинно ранчо покрай плажа в Пойнт Дюм, Малибу, което отдава чартърен против 10 хиляди $ на месец, първокласен апартамент в бохемския квартал Уест Вилидж в Ню Йорк и очарователно имение в Лос Анджелис, в което живее със фамилията си. Робъртс притежаваше и голяма къща на брега на океана на Хавайските острови, само че през 2016 година я продаде за 16.2 млн. $. За сметка на това при започване на тази година тя добави още едно попълнение към своята "колекция ".

52-годишната брюнетка закупи едновековна викторианска къща в прелестния Сан Франциско. Градът, ситуиран на Западното крайбрежие на Америка, е прочут със своите 42 хълма, стръмни улици, някогашния затвор Алкатрас - издигнат на едноименния остров на 2,4 км от океанския бряг, в който е лежал Ал Капоне, и висящия мост Голдън Гейт. Именно там, в квартала Пресидио Хайтс, се намира новото жилище на холивудската звезда.

Районът се слави със своето успокоение и зеленина. По улиците, наред с дърветата, се редят първокласни сгради в разнородни архитектурни стилове. В непосредственост има огромен парк предоставящ опция за игри на голф, а булевардите "Сакременто " и "Калифорния " са изпълнени с голям брой заведения и кафенета.

Постройката от 578 квадратни метра се издига на пет равнища и разполага с пет спални и още толкоз независими бани. Интериорът е изчистен и грациозен, а пространствата, чийто стени са в бял цвят, са облени в светлина. Холът е оборудван с камина, а плотовете в маслиненозелената кухня са от мрамор. Къщата разполага още с офис, столова, гостна, винарска маза - облицована в дърво, и няколко балкона с панорамна панорама към залива, който вечер е свети в светлините на емблематичния мост. Към зданието има и вътрешен двор на няколко равнища, в който е обособена зона за хранене.

За първи път жилището е пуснато за продажба през лятото на 2019 година в уеб страницата Relator.com за 10.25 млн. $, само че след спада на цените на недвижимите парцели в Америка през септември, цената му стига 9.65 млн. В последна сметка организацията и актрисата си стискат ръцете на сумата от 8.3 млн. щатски $.

ВИЖ СНИМКИ ТУК!!!

Източник: Dir.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР