Всички виждат, че един от основните акценти на дейността ни

...
Всички виждат, че един от основните акценти на дейността ни
Коментари Харесай

Ирена Атанасова от БСП: Ние сме против начина, по който функционира КПКОНПИ

" Всички виждат, че един от главните акценти на активността ни е битката с корупцията. Не е нужно да има даже проучвания, корупцията е чувство на българина. " Това съобщи секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Ирена Анастасова по „ България Он Ер ”.

По думите ѝ България не наподобява добре в очите на Европа поради нашумелите кавги към властта. „ Целта на битката против корупцията е да изглеждаме по друг метод. Нов антикорупционен закон би трансформирал обстановката ”, съобщи Анастасова. Тя напомни, че от Българска социалистическа партия приказват за този закон от дълго време. „ Още когато се приемаше сегашният, ние имахме различно предложение. От Българска социалистическа партия сме срещу метода, по който действа КПКОНПИ и метода, по който се избира ръководителят ѝ. Не е нужно да си правист, с цел да си наясно, че няма по какъв начин човек, който ти избираш да те ревизира, да ти даде отрицателна оценка ”, изрази мнение секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ”.
„ Какво значи битка с корупцията? Искаме да забележим неоправдателни присъди ”, съобщи Анастасова. По думите ѝ е мъчно да се приказва корупция измежду представители на опозицията, която не е на власт от 10 години. „ Корупцията е корист с държавен запас ”, уточни Анастасова.

По мотив отсъствието на Българска социалистическа партия от Народното събрание, националният представител съобщи: „ За 2 години в Народното събрание изпадах в позицията „ приказва си, не ми пречиш ”. Имахме доста оферти – те не се одобряваха. Убедена съм, че ще се върнем в Народното събрание като спечелили на идните избори ”, сподели още Ирена Анастасова.
По мотив пренареждането на районните изборни комисии от ЦИК, Ирена Анастасова разяснява: „ В районните изборни комисии ГЕРБ имат 29 ръководители и 2-ма секретари, а трябваше да имат 24 представители ”. По думите ѝ няма по какъв начин във всички 31 РИК-ове ГЕРБ да има надзор. Тя посочи, че един протокол от РИК не може да тръгне нагоре без двата подписа на ръководителя и на секретаря. „ От 31 изборни региона, ГЕРБ управляват всички до един. Най-голямата изненада е при Движение за права и свободи, които трябваше да имат общо 6 ръководители и секретари, а в действителност имат 18. Това значи, че с поддръжката на Движение за права и свободи, които имат решителен глас в 18 от комисиите, протоколите ще вървят нагоре. Ясно е, че новата коалиция е сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, а не ГЕРБ и Обединени патриоти ”, добави Анастасова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР