Всички вие някога сте се сблъсквали с неповторимия аромат на

...
Всички вие някога сте се сблъсквали с неповторимия аромат на
Коментари Харесай

Кухненска подправка помага при разширени вени

Всички вие в миналото сте се сблъсквали с неповторимия мирис на индийското орехче. Тази фалшификация съумява да откри приложение в кулинарията. Благодарение единствено на една щипка от нея ястията получават приключен усет и собствен личен почерк, написа Actualno.com.

Едва ли в миналото сте предполагали, че с индийското орехче можете да подпомогнете лекуването на разширените вени. Важно е да се знае, че когато става въпрос за лекуване на разширени вени, се употребява цяла ядка, а не прахуляк, който нормално се употребява в кухнята.

В задачите ядки се съдържат всички тези изгоди, от които се нуждаем, в случай че желаеме да спомогнем лекуването на разширените вени. Разбира се, откакто си го набавим, ще е нужно да го настържем с ренде или да го смелим в кафемелачка, както ни е по-удобно. Лечението на разширените вени изисква изработката на специфична смес.

Как се подготвя лек с индийско орехче за разширени вени?
В половин чаша вряла вода се прибавя една чаена лъжичка индийско орехче. След това сместа би трябвало да се охлади и едвам по-късно се прибавя една чаена лъжичка мед към нея. 45 минути по-късно тинктурата е подготвена за консумация. Важно е да се пие преди хранене, 15 минути по-рано.
Ето и една рецепта за капки с индийско орехче:
Нужно е да настържете близо 100 грама индийско орехче и към него да добавите половин литър алкохол. Тази примес се съхранява за интервал от 10 дни на ветровито и лишено от слънчева светлина място. 2 пъти дневно, преди хранене, се одобряват по 30 капки от течността. Продължителността на лекуването е добре да продължи 3-4 месеца. Разбира се, това е единствено средство за подкрепяне оздравяването на разширени вени. Задължително е преди този момент да се консултирате с здравно лице и да ви бъде назначено лекуване, в случай че положението ви го изисква.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР