Всички в университета в Харков са онлайн. Трима мои студенти

...
Всички в университета в Харков са онлайн. Трима мои студенти
Коментари Харесай

Как живеят днес хората в Украйна?

Всички в университета в Харков са онлайн. Трима мои студенти не се явиха на изпит, като двама след това се явиха с самостоятелен протокол, само че за третия ми споделиха, че е умрял на фронта. Това сподели за ``Твоят ден " проф. Михаил Станчев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8905
" В множеството от градовете, където е допустимо, хората вървят на работа, пазарят. Има и отворени кафенета, само че от време на време се крият от бомбите. Болниците работят, интервенции се вършат. Те работят с генератори, тъй като няма ток. Усеща се, където няма генератори. Да кажа, че в Украйна се живее обикновено, не мога. Постоянно е подложена на ракетни удари. В Днипро са починали десетина индивида, 50-60 са ранени, от тях 15 деца. Близо до Харков също имаше удари. В западните и в централните региони е по-тихо, в сравнение с в източните, където се водят интензивни боеве ", съобщи той. 

По думите му в този момент се води позиционна война. " Соледар имаше 10 000 поданици, 500 индивида останаха, градът е премахнат. Там има най-големите солници в Европа. Нито една къща не е останала. Основните дейности са в Запорожка, Днепропетровска и Харковска област. Животът не е спрял, украинците привикнаха да се защищават ", уточни Станчев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР