Всички в ПП ГЕРБ сме силно учудени как един от

...
Всички в ПП ГЕРБ сме силно учудени как един от
Коментари Харесай

Караянчева се чуди на резкия обрат в позицията на Цветанов към Радев

Всички в Политическа партия ГЕРБ сме мощно учудени по какъв начин един от най-големите критици на президента – Цветан Цветанов, от известно време е негов огромен покровител, поддържа възможен длъжностен кабинет и митингите против държавното управление и твърди, че може да има изборни операции.
Не прави чест на никого да приказва неприятни неща за досегашните си сътрудници, които той персонално е управлявал и подкрепял. Да хвърляш тиня по мястото, откъдето си тръгнал – не е най-хубавият старт на нов политически план. Това сподели членът на ИК на ГЕРБ и ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева в Лом на среща с членове и симпатизанти на партията.
 Джема Грозданова описа по какъв начин се управлява ГЕРБ и по кое време Цветанов и Борисов се скарали Джема Грозданова описа по какъв начин се управлява ГЕРБ и по кое време Цветанов и Борисов се скарали
Джема Грозданова – някогашен народен представител от ГЕРБ и ръководител на комисията по външни работи в Народното събрание, а в този момент основател на „ Репу...

" Ние изрично не се тормозим от длъжностен кабинет, макар явната подготвеност на президента за реваншизъм. Няма от какво да се срамим и всичко, което сме създали – е видно за хората във всяко обитаемо място. Но с изключение на президентски реваншизъм – служебно държавно управление би означавало безпорядък и безвремие за България в една по този начин или другояче извънредно комплицирана обстановка за целия свят. Няма парламент, няма бюджет, няма нови принадлежности в поддръжка на бизнеса и хората ", уточни Караянчева.
По думите ѝ оставката е най-лесното, само че и най-безотговорното решение в тази обстановка. " Виждам каква е кондицията на структурите, ГЕРБ е на 100% подготвена за избори. Но от време на време би трябвало да взимаш и непопулярни решения в името на стабилността, даже и те да ти носят негатив ", добави тя.
Според Цвета Караянчева не са изненадващи рецензиите на Българска социалистическа партия, Радев и другите извънпарламентарни сили по адрес на изборните правила. " Те знаят, че ще изгубят вота и занапред търсят способи да оправдаят неуспеха си. Машинно гласоподаване ще има, както и с хартиена бюлетина. Но не това ще реши изхода на вота. А това кой какво е направил, кой какво е оставил след себе си.
 Цветанов даде съответен образец по какъв начин Борисов обслужвал Движение за права и свободи Цветанов даде съответен образец по какъв начин Борисов обслужвал Движение за права и свободи
Винаги съм считал, че не съм нарушил законодателството и не съм направил нещо неправилно. Това съобщи някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов,...
Магистралите, пречиствателните станции, енергийната диверсификация, влизането в ERM II, модернизацията на армията. Логично е след всичко това министър председателят Борисов да има доста врагове. Много ползи бяха нарушени, само че всичко в името на идните генерации ", съобщи ръководителят на Народно събрание.
Караянчева бе безапелационна, че изказванията за колаборация на ГЕРБ с Движение за права и свободи са неуместни. " Попитайте хората в смесените региони кои партии вземат участие в изборите там. Единствено ние и Движение за права и свободи. И борбата е жестока. Само ние можем да се опълчим. А партиите на жълтите павета хората там даже не са ги чували. За да бъдем и оптимално справедливи – дано да напомним кои партии приветстваха Радев в Народното събрание преди няколко седмици и кои партии всяка заран не вземат участие в регистрацията ", означи ръководителят на Народно събрание.
Тя добави, че са несъстоятелни тезите на съперниците на ГЕРБ и за нова Конституция и Велико народно събрание. " Искали сме да останем на власт непременно. Че нали Велико народно събрание допуска провеждането на избори и гарантирането на оптимално посланичество на жителите. Протестиращите го желаеха, триото го искаше и когато го предложихме – всички се отхвърлиха ", приключи Цвета Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР