Всички в отбора на Аталанта са уверени и готови да

...
Всички в отбора на Аталанта са уверени и готови да
Коментари Харесай

Гасперини нарече Неймар един от най-добрите играчи в света

Всички в тима на Аталанта са уверени и подготвени да създадат горделив град Бергамо, когато довечера в Лисабон излизат против френския първенец Пари Сен Жермен на четвъртфиналите в Шампионската лига.

Бергамо беше един от най-засегнатите градове в Италия от ковид с доста смъртни случаи, а старши треньорът Джан Пиеро Гасперини сподели във виртуална конференция през вчерашния ден, че "има спомагателна мотивация поради случилото се ".

"Трябва да представим града си по най-хубавия вероятен метод и да накараме всички да се ухилен. Знаем, че жителите на Бергамо чакат този мач със своята пристрастеност и обич към Аталанта ", сподели Гасперини. Холандският полузащитник Мартен де Рон също съобщи, че това е "много значим мач за всички " и сподели, че да играеш против Неймар и Килиан Мбапе е "мечта за доста играчи ".

Гасперини назова Неймар "един от най-хубавите играчи в света " и "проблем за всеки неприятелски тим ", като добави: "Най-добрият метод да се изправиш против Неймар е да играеш добре. Всички би трябвало да бъдат съсредоточени ".

Треньорът съобщи, че неговият тим е мощно стимулиран и убеден, откакто неотдавна приключи сезона в Серия А на трето място и означи 98 гола в шампионата.

"Пристигаме в най-хубавото си психическо положение с помощта на третото място в Серия А и класирането за Шампионската лига идващия сезон. Показахме, че един тим без европейски опит може да се оправи добре с готовност, мотивация и възторг. Мисля, че хората доста харесват това и би трябвало да запазим тези полезности и да се опитаме да не ги разочароваме ", сподели още Гасперини.
Шампионска Лига 1/4 кръг, сряда 12 август  Аталанта 22:00предстои  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР