Всички в момента се питат кой е мъжът до синоптичката.

...
Всички в момента се питат кой е мъжът до синоптичката.
Коментари Харесай

Натали Трифонова с ново гадже в Рим

Всички сега се питат кой е мъжът до синоптичката.

„ Рим е обич “ – написа русокоската в един от постовете си в  обществените мрежи. Не разкрива обаче с кого е отпътувала. По-късно вечерта пусна и фотография на торта, с която е приключила вечерта в класния ресторант Le Jerdin de Russie.

Две почивки направи Натали през миналото лято. Едната беше в Гърция, а другата в Италия. Тя бе в компанията на сътрудниците си Ивайло Везенков и Димитър Тасев. Всички се питаха дали Везенков не е новата възлюбена на синоптичката. А дали не я е придружил и в Рим?

Според нейни близки двамата са просто другари и разпускат дружно от усилената работа. Блондинката е обичана от сътрудниците си. Най-близка й била Виктория Готева, която неотдавна подписа брак с Евгени Димитров – Маестрото.

Тя рядко има опция да си почине, защото с изключение на да показва времето, тя води и предаването " Култ ". 

Трифонова попада в малкия екран напълно инцидентно. След появяването й там е видяна доста бързо, Тя първо води времето и предаване за кино, просвета и шоубизнес. След това bTV я кани да се причисли към техния екип, като заема позицията на Станислава Цалова, която излиза в майчинство.

Източник: marica.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР