Всички в Локомотив (Пловдив) са впрегнали усилия да разубедят Георги

...
Всички в Локомотив (Пловдив) са впрегнали усилия да разубедят Георги
Коментари Харесай

Всички в Локомотив разубеждават Георги Илиев

Всички в Локомотив (Пловдив) са впрегнали старания да разубедят Георги Илиев да остане и за пролетта. Както е известно, договорът на рекордьора по мачове в елита е до края на годината.

В дуела с Черно море халфът счупи достижението на Марин Бакалов и към този момент има 455 срещи на сметката си. Той бе оповестил, че няма да продължи контракта си и от Нова година ще се върне във Варна, като надали ще се занимава с футбол. Все отново някогашният национал кара треньорски курсове.

На " Лаута " обаче се надяват, че Георги Илиев ще размишления и ще остане още 6 месеца. Собственикът Христо Крушарски, почетният президент Христо Бонев, спортният шеф Георги Иванов-Гонзо, старши треньорът Бруно Акрапович, помощниците му и много от съотборниците се пробват по всякакъв начин да разубедят ветерана.

" Искам да остане непременно. Имаме потребност от състезател като него, а и мъчно ще намерим различен подобен - огромен, безрезервен, войник. Наистина се надявам да успеем да го накараме да остане. Ще бъда доста благополучен, тъй като е благосъстояние да имаш разполагаем футболист като него ", разяснява пред " Тема спорт " наставникът Бруно Акрапович.
 Димитър Илиев ще получи повиквателна за мачовете на националния тим
Митко Илиев ще получи повиквателна за мачовете на националния тим

Възможно е и Бирсент Карагарен да бъде повикан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР