Всички в контрабандния център, който се мъчим да направим от

...
Всички в контрабандния център, който се мъчим да направим от
Коментари Харесай

Борисов: В контрабандния център работят много, ама нямат стиковка

Всички в контрабандния център, който се мъчим да създадем от 2015 г, доста работят, само че заради липса на стиковка ефектът не е този, който ни се желае.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на работно съвещание в ГДБОП, представен от „ Фокус “. Система, която се намира в новия център в ГДБОП, координира непрекъснатото следене на пътя на горивото - от влизането му на наша територия до потребителите. На съвещанието участваха и главният прокурор Сотир Цацаров, министъра на вътрешните работи Младен Маринов, финансовия министър Владислав Горанов, министъра на превоза Росен Желязков, шефката на бюднетната комисия Менда Стоянова и ръководителя на комията за битка със сивата стопанска система Емил Димитров-Ревизоро. 

" Искам да спрат тези приказки, че не направляваме горивата, че системата БАЦИС от време на време се пробива ", съобщи министър председателят. " Който каже, и в Народното събрание, за това съм довел и депутати, че има пробиви някъде, докарваме го тук, слагаме го в центръра да стои два-три дни, да види кораба или танкера, закарваме го да го види и физически, и да се увери, че е същият. Искам хората да бъдат изцяло спокойни, че никой от на никое място не краде ", добави още Борисов.

„ Изградихме контрабандния център, където е цялата информация - сътрудници, шпиони, досиета и каузи са на едно място “, изясни той. 

" Амбицията ни е всяко устройство за надзор на процеса на влизане на горивата в данъчните хранилища и на извеждане да бъде оборудвано с видеокамера. Така ще елиминираме субективния фактор и ще достигнем по-високо равнище на надзор - работим в тази посока, изясни шефът на Агенция „ Митници “ Георги Костов. „ Контролът ни е развой, който следва да се надгради. Данъчният склад е с непрекъснат надзор. Хващаме всеки енергиен артикул, който влиза в него “, посочи Костов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР