Всички в коалицията сме единни, когато трябва да се работи

...
Всички в коалицията сме единни, когато трябва да се работи
Коментари Харесай

Кирил Петков: Вдигаме пенсиите с парите от кражбите на ГЕРБ

" Всички в обединението сме единни, когато би трябвало да се работи за българския народ. От първи юли минималната пенсия скача на 467 лева " Това заяви министър председателят Кирил Петков на брифинг в Министерския съвет.

" ГЕРБ за 12 години подвигна пенсиите със 100 лв., ние за няколко месеца - със 160. Ето ги " парите от кражбите ", сподели още министър председателят.

Заедно с вицепремиера и министър на финансите Асен Василев и съдружните сътрудници той разгласи 11-те антикризисни ограничения, за които е реализирано единодушие нощес късно на съдружния съвет, за които към този момент ви съобщихме.

Обявеното повишение на пенсиите, повдигането на тавана им до 3400 лева и растеж на данъчните облечения за родителите към този момент бяха припознати от Българска социалистическа партия като техни решения. Идеята за нарастване на прага за регистрация на Данък добавена стойност на 100 хиляди лева първо бе оповестено от " Демократична България ", само че също среща поддръжката от " Промяната " и Българска социалистическа партия.

Вижте конференцията:

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР