Всички в Хърватия очакваха Иван Перишич да изиграе своя голям

...
Всички в Хърватия очакваха Иван Перишич да изиграе своя голям
Коментари Харесай

Перишич: Нямаме какво да губим във финала

Всички в Хърватия чакаха Иван Перишич да изиграе своя огромен мач на международните финали и крилото " избухна " на полуфинала против Англия, като имаше голям принос за историческата победа с 2:1. След триумфа Перишич разкри, че майка му е била планувала, че хърватите ще стигнат до последния мач и ще се изправят против Франция.

" Шапки долу пред всички мои съотборници и пред почитателите. Показахме темперамент. Отново, както против Дания и Русия, първи получихме гол, само че реагирахме като тим ", съобщи Перишич, който вкара изравнителното попадение за отбора на Златко Далич, а малко по-късно уцели и гредата.

" Влязохме малко нерешително в мача, само че през второто полувреме доминирахме. Вратарят на Англия беше необикновен, само че най-после справедливо победихме ", продължи крилото на Интер.

" Нямаме какво да губим срещи Франция. Вече нямаме самообладание за финала. Остават три дни, в които ще се подготвим по най-хубавия метод. Всички се сещаме за изгубения полуфинал против французите през 1998 година. Сега са доста мощни, видяхте по какъв начин отбраната им не даде никакъв късмет на Белгия. Майка ми предвижда край Хърватия - Франция и позна. Да забележим кой ще го завоюва. Дано сме ние ", сподели още Перишич.
Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 2:1краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР