Всички в БСП ще носим отговорност за изборния резултат. Надявам

...
Всички в БСП ще носим отговорност за изборния резултат. Надявам
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Всички в БСП ще носим отговорност за изборния резултат

Всички в Българска социалистическа партия ще носим отговорност за изборния резултат. Надявам се резултатът да е добър. Кампанията ни върви добре, няма напрежения в листата, нито в партията. Хората могат да решат кого харесват. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването "Лице в лице " по БТВ.

„ Търсих среща със Станишев преди вътрешните избори, само че той не пристигна. Това обаче към този момент е в предишното “, добави тя.

„ Мисля, че ще победим. Новите хора в листата дават ново начало. Те са прелестно комбиниране сред опит и младост “, уверена е Нинова.

По думите ѝ европейските избори засягат и вътрешната обстановка в страната.

Нинова счита, че се заглушава казуса с парцелите и прикани за още оставки.

На въпрос дали Българска социалистическа партия се опасява от диспути с ГЕРБ, Нинова отговори, че това не е по този начин. "Ще преценим по кое време и с кого да участваме в такива диспути. Основният ни съперник е ГЕРБ и ще се участваме с диспути с тях ".

"Трябва да се промени основата, която е заложена в модела на ръководство на страната. В противоположен случай няма да има смисъл от подаване на оставки, тъй като порочният модел ще се резервира “, сподели още Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР