Всички в Англия ще получат достъп до два бързи за

...
Всички в Англия ще получат достъп до два бързи за
Коментари Харесай

На два безплатни бързи теста седмично ще имат право жителите на Англия

Всички в Англия ще получат достъп до два бързи за ковид седмично , в рамките на разширението на държавната стратегия за тестване, осведоми БГНЕС. Комплектите, даващи резултат до 30 минути, ще бъдат налични гратис на местата за тестване, в аптеките и ще могат да се поръчват по пощата.
Безплатните проби към този момент се оферират на учениците и техните фамилии, както и на тези, които не могат да работят от у дома. Здравният министър съобщи, че проектът ще помогне за предварителна защита на бъдещи огнища на вируса . Но критиците на програмата споделят, че тя рискува да се трансформира в „ скандална “ загуба на пари.
 Личните лекари оферират: Бърз тест при 2 признака, при негативен резултат и влошено положение - PCR Личните лекари оферират: Бърз тест при 2 признака, при негативен резултат и влошено положение - PCR
От идната седмица персоналните лекари ще могат да издават направление за PCR тест. Но при какви условия? Преговорите за това към момента не...
Борис Джонсън би трябвало да се срещне с кабинета, с цел да подпише идващия стадий на облекчение на заключването в Англия, където ще се отворят нехранителните магазини, а кръчмите и заведенията за хранене ще обслужват клиенти навън от 12-ти април . Джонсън приветства проекта да предложи на всички гратис бързи проби на 9-ти април, като съобщи: „ Тъй като продължаваме да реализираме добър прогрес по нашата стратегия за имунизиране и с нашата пътна карта, която деликатно облекчава рестриктивните мерки, постоянните бързи проби са още по-важни, с цел да се уверим, че тези старания ще са устойчиви ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР