Всички улики за убийството на бившия полицай Любомир Иванов водят

...
Всички улики за убийството на бившия полицай Любомир Иванов водят
Коментари Харесай

Записите с Къро разкриват, че плаща на килъра на Любо Полицая

Всички улики за убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов водят до Красимир Каменов-Къро. Това разкри преди 2 месеца в собствен материал организация ПИК. Тогава съобщихме, че има заплаха двамата упрекнати за убийството на Любо Полицая - Боян Табаков и Кристиан Илиев, да се измъкнат от правораздаването макар солидните доказателства против тях.
Единият обвинен - Боян Табаков, макар че е под домакински арест. постоянно е забелязван необезпокоявано да кръстосва и безчинства по улиците на София със скъпарския си джип Мерцедес. Негови съседи разкриват пред ПИК, че всекидневно го виждат да напуща адреса, на който е под домакински арест.
Проверки на полицията пък съвсем нямало.
Другият обвинен - Кристиан Илиев, при започване на месеца също излезе от ареста с мярка " домакински арест ". Оповестените записи през днешния ден от прокуратурата обаче дават нова светлина на следствието за убийството на Любо Полицая. В няколко от тях се загатва името " Боян ", като по информация на проверяващите става дума точно за Боян Табаков - упрекнатият за убийстовто на Любо Полицая.
Един от тях е озаглавен Къро за убиеца Боян и в него беседват Красимир Каменов и неговия доближен:
Къро: Дали нема да ги събереме още, аз съм събрал тая тука 40-ска, ми се коства. Събрал съм 22 некъде съм ги събрал до момента. Ще ги забележим натам, аз ще ги събера. Аз, в случай че има нещо, ще ти кажа, разбираш ли.
Другото лице: Добре, добре. Каквото треа, ще вършим, знаеш.
Къро: И на Боян към този момент по-късно е доста дребно, разбираш ли, щото това беше основният пердах, знаеш. В различен от записите доближеният на Къро човек споделя: " Аз единствено да ти кажа, че понеделникът ще съм подготвен с пари там за Боян, за тия другите, дет бяха значимите. Нали ми сподели да ги проследявам тия значимите. "
В различен запис, озаглавен Къро заплаща убийци, се чува:
Къро: На Боян требва да му дава, каквото би трябвало, знаеш за какво, тъй като там трябват пари. Другото лице: Да, естествено.
Къро: Да си взима той заплатата. Те още го ебават, още не са му дали половината,мисля че. И Тошо също ми е значим. Разбираш ли?
Другото лице: Еми днеска са ми ги дали тях като лист.











 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР