Всички удари на Русия срещу Украйна ще получат както военен,

...
Всички удари на Русия срещу Украйна ще получат както военен,
Коментари Харесай

Зеленски: Руското зло може да бъде спряно само от нашата победа - ще я осигурим

Всички удари на Русия против Украйна ще получат както боен, по този начин и политически, и юридически отговор, съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски във вечерното си послание в коментар за работното си посещаване в Харковска област и на фронта в Донбас.

Зеленски стартира своята обиколка от региона на Бахмут, където се водят най-ожесточените боеве.

" За мен е чест да поддържа нашите воини, които пазят страната в най-суровите фронтови условия. Връчих държавни награди, благодарих на нашите бойци за храбростта, за тяхната резистентност, за Украйна, която ние пазим точно с помощта на такива герои, с помощта на всеки и всяка, които се борят срещу съветското зло. " – означи президентът.

Той показа, че е мъчително да вижда градовете на Донбас, в които Русия е предизвикала страшни премеждия, руини.

" Почти непрекъснатата, ежечасна въздушна паника в Краматорск, непрекъснатата опасност от обстрели, непрекъснатата опасност за живота... Именно там, в Донбас, в Харковска област – на всички места, където пристигна съветското зло, е явно, че държавата-терорист не може да бъде спряна от нищо друго, с изключение на от едно – от нашата победа. И ние ще я осигурим. " – увери Зеленски.

„ Русия губи тази война. В света няма индивид, който да не усеща това, още в настоящия миг. " - акцентира президентът на Украйна.

Превод Faktor.bg

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР