Всички участници и гости на турнира ще имат възможността да тестват

...
Всички участници и гости на турнира ще
имат възможността да тестват
Коментари Харесай

Volvo World Golf Challenge Bulgaria - турнирът с най-богата история в българските голф среди се завръща

Всички участници и посетители на шампионата ще имат опцията да тестват обновения Volvo XC90, който дебютира пред българската публика преди седмица

Престижният голф шампионат на шведския премиум бранд Volvo ще се организира за 14-и пореден път. Над 80 състезатели ще премерят сили на 20 октомври в голф клуб „ Св. София “, с. Равно поле. И тази година големият победител ще има невероятната възможност да показа България по време на международните финали. Миналогодишният победител в Дивизия А – Радослав Рашев се показа чудесно и заслужено завоюва първо място със забележителните 79 удара грос резултат. Така той получи шанса да представи страната ни на интернационалния край, който се организира през март 2019 година в Южна Африка.

И тази година участниците в престижния турнир ще се състезават за допълнителна ексклузивна премия – чисто нов Volvo XC40. Един от най-награждаваните модели в семейството на Volvo преди броени дни беше представен на света и като първия изцяло електрически Volvo автомобил. Още с появата си на пазара компактният SUV зададе нови стандарти в сегмента по повод на дизайн, съгласуваност и системи за безопасност и завоюва благосклонностите на феновете. Материалите, претекстовете и възможните цветови комбинации на модела са въодушевени от уличната мода, градската архитектура, дизайнерските продукти и поп културата. XC40 предлага широка и забавна цветова палитра, което го прави най-изразителния модел в портфолиото на Volvo. Уникалната възможност да стане притежател на чисто новия стилен SUV ще получи състезателят в шампионата Volvo World Golf Challenge Bulgaria 2019, който успее да реализира мечтата на всеки голф състезател – Hole in One – впечатляващо достижение, което представлява попадение в дупката директно от начален удар.

Програмата по време на Volvo Golf Challenge Bulgaria ще бъде вълнуваща и разнообразна. За гостите на събитието са предвидени различни интензивности, измежду които и възможността да тестват двата ключови модела на Volvo Cars – изисканото Volvo XC60 и обновената версия на флагмана на шведския бранд - Volvo XC90, който дебютира пред българската аудитория преди седмица.

Volvo World Golf Challenge Bulgaria се провежда от Мото-Пфое за четиринадесета поредна година. Записването за шампионата протече при голям интерес, като местата за участие се запълниха в деня на обявяването им, а листата с чакащи продължава да пораства.
Форматът на игра по време на шампионата ще бъде самостоятелен в три хендикап дивизии:
А дивизия (хендикап < 12,4) индивидуален строук плей на 18 дупки
B дивизия (хендикап 12,5 – 22,4) индивидуален стейбълфорд на 18 дупки
C дивизия (хендикап 22,5 – 36) индивидуален стейбълфорд на 18 дупки
Дивизия А ще играе грос, а Дивизии В и С - нет.

Турнирът е част от международната надпревара Volvo World Golf Challenge, който датира от 1988 година и продължава да вълнува всички голф състезатели в целия свят.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР