"Всички твърдения на Нинова, включително и това, че ни съди,

...
"Всички твърдения на Нинова, включително и това, че ни съди,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова с важно разкритие за Нинова


"Всички изказвания на Нинова, в това число и това, че ни съди, са погрешни. Аз доста държа на истината и когато някой облъчва обществото, да го прави с обстоятелства. Показала съм ви документи, които демонстрират освен придобиване от страна на Нинова ". Това изясни депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в студиото на "Тази заран " по bTV.
"В историята няма човек, който да не помни, че е сключил договорка за 700 хиляди $. Не единствено, че е взела участие в приватизацията, освен, че е платила кеш 70 хиляди $... Темата претърпява какви ли не разнообразни формати. Щяха да я поддържат, щяха да гласоподават в партията, в този момент тя желае лидерска среща. Ние сме подготвени на всевъзможни тематики и диспути ", продължи Атанасова.
"Нинова твърди, че стотици пъти е проверявана и че няма проблем с тази договорка. Аз сезирах основния прокурор да ми уточни какъв брой пъти и по кое време е проверявана тази договорка. На 29 ноември ми е изпратено това писмо и в него се твърди следното: "Считано от момента на продаването на сдружението е изминал период от съвсем 18 години, през който не са подавани сигнали, не са осъществени инспекции, не са формирани досъдебни производства или правени преписки за приватизиране на "Техноимпекс ". Ако тя твърди, че трима основни прокурори са и правили инспекции, уповавам се да пристигна с обстоятелства и писма ", изрично я подкани депутатката от ГЕРБ.
Хекимян попита какво се случва с делото, където Нинова съди Борисов за думите "г-жа Лъжа ", а Атанасова изясни, че то е планувано за следващата година.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР