Всички трябва да отстъпят пред народа“, смята почетният председател на

...
Всички трябва да отстъпят пред народа“, смята почетният председател на
Коментари Харесай

Рашидов съкрушен: Ако знаех, че така ще стане, нямаше да се върна в НС

„ Всички би трябвало да правят отстъпка пред народа “, счита почетният ръководител на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов. Да се желае това обаче от ГЕРБ е унизително, защото са първа политическа мощ.

„ Всички да правят отстъпка през разговор и съгласие, тъй като всичко това е основано, с цел да няма разговор “ сподели още Рашидов. Според него тъкмо това е и повода да има цели пет кандидатури за началник на Народното събрание.

На въпроса дали би се върнал още веднъж в Народното събрание, в случай че е знаел, че по този начин ще стане, Рашидов отговори с „ Откровено не. Тъжно е всичко, което се случва. Не желаех по този начин да си вървя от един парламент, в който думата “народ ” съвсем няма да участва “.

В края на съвещанието през днешния ден Рашидов заяви, че е получил СМС от артиста Христо Мутафчиев, който гласи „ Нормални ли сте? “ и предизвестие за митинги. „ Той работи с чувствителността си и доста вярно го споделя това. Той също недоволства от цялата тази история – ние се подиграваме с хората “ разяснява още най-възрастният народен представител.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР