Всички трябва да бъдем непримирими с проявите на нерегламентирано поведение

...
Всички трябва да бъдем непримирими с проявите на нерегламентирано поведение
Коментари Харесай

Министър Лазаров: Трябва да бъдем непримирими с проявите на корупционни практики

" Всички би трябвало да бъдем непримирими с деянията на нерегламентирано държание или корупционни практики ", сподели от трибуната на Народното събрание вицепремиерът и длъжностен министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров. Изказването му беше във връзка въпрос на Петър Куленски и Ивайло Шотев („ Продължаваме промяната “) по отношение на сигнали за наказателно гонене против чиновници на Дирекция „ Инспекция по труда “ – Пазарджик.

" Няма сигнали или формирани досъдебни производства против шефа на Дирекция „ Инспекция по труда “ – Пазарджик ", сподели министърът.

По думите му е било формирано наказателно дело от общ темперамент на Окръжен съд-Пазарджик против основен контрольор. " Лицето е било краткотрайно отстранено от работа и е формирано дисциплинарно произвеждане ", изясни министърът. След чуване служителят е бил освободен, само че след обжалване пред съда е бил върнат на работа.

Инспекцията по труда е подхванала дейности за „ атакуване “ на решението на Административен съд-Пазарджик, с искане за неговата анулация, сподели още Лазаров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР