Всички трябва да бъдем непримирими с проявите на нерегламентирано поведение

...
Всички трябва да бъдем непримирими с проявите на нерегламентирано поведение
Коментари Харесай

Лазаров: Трябва да бъдем непримирими с проявите на нерегламентирано поведение или корупционни практики


Всички би трябвало да бъдем непримирими с деянията на нерегламентирано държание или корупционни практики. Това съобщи вицепремиерът и длъжностен министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров  Лазар Лазаров Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София.   Завършил е УНСС, компетентност по време на днешния парламентарен надзор. Той отговори на въпрос на Петър Куленски и Ивайло Шотев („ Продължаваме промяната “) по отношение на получени сигнали за наказателно гонене против висши чиновници на Дирекция „ Инспекция по труда “ – Пазарджик. 

Няма сигнали или формирани досъдебни производства против шефа на Дирекция „ Инспекция по труда “ – Пазарджик, сподели министърът. Той изясни, че е било формирано наказателно дело от общ темперамент на Окръжен съд-Пазарджик против основен контрольор. Лицето е било краткотрайно отстранено от работа и е формирано дисциплинарно произвеждане, уточни министърът. Той изясни, че след чуване лицето е било освободено от инспекцията, само че след обжалване пред съда служителят е възобновен на работа.

Инспекцията по труда е подхванала съответните дейности за „ атакуване “ на решението на Административния съд-Пазарджик, с искане за неговата анулация като погрешно, уведоми още Лазаров.

Ще бъдат подхванати всички дейности съгласно настоящото законодателство и създадените вътрешни правила в Инспекцията по труда, тъй че да не се позволяват такива практики. Когато узнаем за такива, ще подхващаме и съответните дейности, увери министърът, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР