"Всички тези рисунки, които днес рисувате, всички играчки, които сглобявате,

...
"Всички тези рисунки, които днес рисувате, всички играчки, които сглобявате,
Коментари Харесай

Президентът, съпругата му и деца от Българската Коледа украсиха елхата на Дондуков 2

"Всички тези рисунки, които през днешния ден рисувате, всички играчки, които сглобявате, всяка ария, която през днешния ден пеете, са част от коледното чудо. Вие сте вълшебниците на нашия празник и безпределно се радваме, че сте тук. " Това сподели президентът Румен Радев пред деца, чието лекуване се подкрепя от самодейността "Българската Коледа ". Децата гостуваха на "Дондуков " 2, с цел да украсят дружно с президента и брачната половинка му Десислава Радева елхата в постройката на президентската институция.

"Наближава Коледа, тя ни зарежда с добрина и ни дава религия и вяра ", акцентира президентът и уточни, че най-важното е да бъдем дружно по празниците и да се поддържаме, тъй като всеки има потребност да усети усмивка, добра дума и протегната ръка в сложен миг. "Продължавайте да гледате към света все по този начин усмихнати и положителни, да давате вяра и религия на нас, че светът е по-добър “, обърна се Радев към дребните посетители.

Украсяването на коледното дърво на "Дондуков " 2 се реализира за поредна година от деца, подкрепени от "Българската Коледа ", реализатори и донори. Седемнадесетото издание на благотворителната самодейност си слага за цел да подкрепи лекуването на съответни деца и да обезпечи високотехнологична здравна инсталация за диагностика, лекуване и рехабилитация.

По време на коледното празненство децата дружно с публицистите Аделина Радева, Мирослава Иванова и Виктор Николаев писаха писма до Дядо Коледа и създадоха коледни играчки и декорации за елхата, а дружно с известния готвач и ефирен водещ Иван Манчев украсиха коледни сладки и разговаряха с Николай Дойнов и Ани Салич.

Участници в тържеството бяха и реализатори от Вокално студио Voice academy, танцов отбор "Пламъче ", 144 СОУ "Народни будители " и Спортен клуб по художествена гимнастика "Финес " – Костинброд.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР