Всички тези рисунки, които днес рисувате, всички играчки, които сглобявате,

...
Всички тези рисунки, които днес рисувате, всички играчки, които сглобявате,
Коментари Харесай

Радев, неговата съпруга и деца на „Българската Коледа“ украсиха елхата в президентството

Всички тези рисунки, които през днешния ден рисувате, всички играчки, които сглобявате, всяка ария, която през днешния ден пеете са част от коледното чудо. Вие сте вълшебниците на нашия празник и безпределно се радваме, че сте тук. Това съобщи президентът Румен Радев пред деца, чието лекуване се подкрепя от „ Българската Коледа “. Те гостуваха през днешния ден на „ Дондуков “ 2, с цел да украсят дружно с президента и брачната половинка му Десислава Радева елхата в постройката на президентската институция.

 



„ Наближава Коледа, тя ни зарежда с добрина и ни дава религия и вяра “, акцентира Румен Радев и уточни, че най-важното е да бъдем дружно по празниците и да се поддържаме, тъй като всеки има потребност да усети усмивка, добра дума и протегната ръка в сложен миг. „ Продължавайте да гледате към света все по този начин усмихнати и положителни, да давате вяра и религия на нас, че светът е по-добър “, обърна се президентът към дребните посетители.

Украсяването на коледното дърво в президентската институция се реализира за поредна година от деца, подкрепени от акцията „ Българската Коледа “, деца – реализатори и донори. Седемнадесетото издание на благотворителната самодейност си слага за цел да подкрепи лекуването на съответни деца и да обезпечи високотехнологична здравна инсталация за диагностика, лекуване и рехабилитация.

По време на коледното празненство децата дружно с Аделина Радева, Мирослава Иванова и Виктор Николаев писаха писма до Дядо Коледа и създадоха коледни играчки и декорации за елхата, а с Иван Манчев украсиха коледни сладки и разговаряха с Николай Дойнов и Ани Салич.

Участници в тържеството бяха и реализатори от Вокално студио „ Voice academy “, Танцов отбор „ Пламъче “, 144 СОУ „ Народни будители “ и Спортен клуб по художествена гимнастика „ Финес “ – Костинброд.

Допълнителна информация за благотворителната самодейност на президента и методите, по които могат да бъдат направени дарения, може да получите на сайта www.bgkoleda.bg . 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР