Всички тенденции са налице, че БСП се управлява еднолично. Взимат

...
Всички тенденции са налице, че БСП се управлява еднолично. Взимат
Коментари Харесай

Михаил Миков: БСП се управлява еднолично

Всички трендове са налице, че Българска социалистическа партия се ръководи еднолично. Взимат се решения, които не могат да минат през органите на партията и да стигнат от членовете и управителните дейци. Това сподели някогашният ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков в студиото на „ Тази сутрин”.

Вотът на съмнение за сигурността беше един неуспех, не породи онази настройка за потребност от смяна в бранша и не затвърди убеждението, че Българска социалистическа партия е опция, добави Миков.

В момента се нарушават правилата на груповото управление, а с това Българска социалистическа партия беше известно. Например при вота на съмнение - тематиката му не беше обсъждана на националния съвет, сподели още той.

По думите му тези политически дейности се вземат решение в стеснен кръг – от водача Корнелия Нинова и няколко души към нея.

„ Наблюдават се връзки с огромни организации – Хасково, Казанлък да вземем за пример, където се фаворизират близки и предани хора на управлението. Друго организации пък затъват – Монтана например”, уточни още той.

Според него вътрешната рецесия в левицата не е поради идните избори, а поради опитът да се управлява всичко и да се взимат еднолични решения.
Жельо Бойчев към този момент не желае да е в управлението на „ алените ” депутати Ще се занимава с бизнес
Миков уточни, че във връзка напускането на Жельо Бойчев има напрежение. „ Има всевъзможни версии, известна е близостта му с Румен Овчаров да вземем за пример. Със Спас Панчев е същият случай. Не е ясно за какво си потегли, ясно е, че Българска социалистическа партия свива своите съюзници”, акцентира той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР