Всички търсим начини да премахнем стреса от живота. Понякога е

...
Всички търсим начини да премахнем стреса от живота. Понякога е
Коментари Харесай

За да изпреварите стреса

Всички търсим способи да премахнем напрежението от живота. Понякога е допустимо да го ограничим, само че самият стрес е характерен на човешкото положение, споделя Робин Ханли-Дафо, създател на „ Stress Wisely: How to Be Well in an Unwell World “.

„ Нашето оцеляване зависи от това, че използваме нашите системи за стрес, с цел да увеличим вероятността да бъдем добре “, споделя тя. „ Когато светът ни стане турбулентен, това, което се опитваме да създадем, е да увеличим тавана на резистентност на стрес, с цел да можем да го управляваме, когато възникне “, прибавя Ханли-Дафо

По думите й концепцията, че би трябвало да заобикаляме стресови среди или да сътворяваме системи за справяне с тях лежи на неправилна логичност. „ По-добрата логичност е да подходим към това е да кажем:„ Знаем, че стресът е характерен. Какво ще създадем, тъй че когато пристигна, имаме място в живота си за тактики, държание и принадлежности, които да ни оказват помощ да го управляваме? Как можем да бъдем самодейни? “, споделя тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР