Всички свои неудачи - с Бойко Борисов. Съжалявам, че говоря

...
Всички свои неудачи - с Бойко Борисов. Съжалявам, че говоря
Коментари Харесай

Бойко Борисов Изригна За Елена Йончева: Крадецът Вика: Дръжте Крадеца!

Всички свои неудачи - с Бойко Борисов. Съжалявам, че приказвам за себе си, само че нито съм имал нещо общо с КТБ, нито с който и да е било. Има си профилирани органи, те работят. Какво общо имаме? Когато повдигнаха обвинявания на Делян Добрев, ние какво казахме: дано да си свършат работата, да се създадат съответните инспекции. Когато Цветанов го упрекнаха по времето на мандата на Българска социалистическа партия, какво казахме: в случай че има отговорен, да бъдат осъдени. Да сме упреквали тогава някого? Нямам безусловно нищо общо с тези неща, и това, че ме питате единствено още веднъж лишава вниманието от действителната политика - повишение на приходите и добър капиталов климат ", съобщи той пред публицисти.

Борисов разяснява и последното разтърсване измежду съдружните си сътрудници от " Обединени патриоти " - НФСБ съобщи, че няма да се яви дружно с Вътрешна македонска революционна организация на евроизборите и насочи обвинявания към тях.

" Сутринта имахме Министерски съвет - прелестно си работи обединението. Всяка политическа партия си има нейните водачи, те имат своя политика и си я развиват. Важното е това да не пречи на общата работа на държавното управление, а то не пречи, не се е отразява и на капиталовия климат в страната, на повишение на приходите, работните места и високо софтуерни производства ", добави министър председателят.

За евровота той сподели, че неговите упования са, че изборите ще бъдат сложни, само че ГЕРБ е направил доста, с цел да ги завоюва.

Борисов приказва по горещите политически, откакто взе участие в откриването на дружество в землището на димитровградското село Крепост, в което ще се създават осветителни тела за автомобилната промишленост - рефлектори и фарове за мъгла. Продукцията ще бъде употребена от международно известни марки. Инвестицията е за 8 млн. евро и до края на годината ще се открият 100 работни места.

" Искам да поздравя вложителите, тъй като това е едно доста високо софтуерно дружество, всичко е роботизирано. Предвижда се още 400 служащи да назначат и да доразвият целия цех. Те си приготвят и образоват служащите, които са от Хасково и Димитровград. На такива фабрики се веселя, тъй като те основават Брутният вътрешен продукт, основават работни места ", сподели Борисов.

Двамата с министъра на стопанската система Емил Караниколов откриха прерязаха лентата на индустриалните мощности на американската " Варок Лайтинг системс " - част от индийската " Варок груп ".

" Виждате по какъв начин тук се построява цех след цех ", уточни министър председателят, като посочи, че има доста далавера на тематика вложения. - " Тези фабрики сега, обаче, освен разкриват работна места, освен са високо софтуерни, само че и работят напълно за експорт. Имаме рекордно висок БВП за всички времена ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР