Всички сценарии за излизане на Великобритания остават на масата. Това

...
Всички сценарии за излизане на Великобритания остават на масата. Това
Коментари Харесай

Евродепутатът Емил Радев: Правата на българите във Великобритания ще бъдат гарантирани дори без сделка


Всички сюжети за излизане на Англия остават на масата. Това разяснява в коридорите на Екологичен потенциал в Страсбург българският евродепутат от ЕНП и ГЕРБ Емил Радев след снощната съкрушителна загуба на английския министър председател Тереза Мей в Камарата на общините при гласуването на нейната договорка за Брекзит.

Правата на българските жители, живеещи във Англия, ще бъдат обезпечени даже и при сюжет за излизане на кралството без договорка.

" Целият Европейски съюз стои зад жителите на страните членки. Българските жители ще бъдат третирани по този начин, както жителите на Германия, Франция, Полша и по този начин нататък. Ясно демонстрираха европейските водачи, че по всевъзможен метод ще защитят правата на над 3,6 милиона европейски жители, които живеят, работят и учат във Англия, тъй че нямам терзания на този стадий. Въпросът е в действителност със съглашението да се уредят всички противоречиви въпроси, а не при вид на корав Брекзит да се договарят едно по едно и да зародят редица компликации от чисто административен темперамент за жителите на България, които живеят и работят във Англия ".

Двата най-хубави разновидността са излизане със съглашение или Англия да остане в общността, добави Радев и сподели, че Европейски Съюз е квалифициран и с авариен проект за корав Брекзит, тъй че да бъдат избегнати разтърсвания за европейските жители.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР