Всички сте ми свидетели, че не съм фен на Стефан

...
Всички сте ми свидетели, че не съм фен на Стефан
Коментари Харесай

Всички сте ми свидетели, че не съм фен на Стефан Янев, но сега той е единственият, който запазва някакъв здрав разум и благоразумие в ситуацията

Всички сте ми очевидци, че не съм почитател на Стефан Янев, само че в този момент той е единственият, който резервира някакъв здрав разсъдък и здравомислие в обстановката. Психодясната евроатлантическа паплач се пени като побеснели хиени по медиите. Без да мислят кой ще заплаща цената за националното им изменничество и неонацизма им!

Министър Янев, който изслушахме в Народното събрание, имаше почтена позиция, съобразена с българските национални ползи и здрав разсъдък. Той доста добре си даваше сметка каква ще бъде цената, която българите ще платим за безумието на политиците, които ще се изпотрепят да потвърждават честност и ибрикчийство към американското посолство.

Все отново той е български военачалник, въпреки и натовец. Затова аз ще го поддържа, до момента в който позицията му е нациионално виновна и демонстрация на здрав разсъдък и национализъм!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР