Всички сте ги виждали. Възрастни хора, държат се за ръце

...
Всички сте ги виждали. Възрастни хора, държат се за ръце
Коментари Харесай

Най-красивата полицайка в България живее във Варна и се казва Мария СНИМКИ

Всички сте ги виждали. Възрастни хора, държат се за ръце и се гледат с оня взор, от който проличава, че нямат потребност даже от думи. Една такава особена, сгряваща топлота и светлина струят от тях.

И е толкоз красиво, че гледката те хваща за гърлото и в този миг осъзнаваш, че онази, огромната, великата, всеобхватната обич, към която хората се стремят, постоянно е в напълно дребните чудеса, а не в грандиозните, огромни очаквания.

Точно такава е историята на тези двама души. Мария и Ради. Днес те имат годишнина от сватбата, а любовта им е толкоз същинска и мощна, че минава през времето недокосната. Двамата са дружно от 50 години.

Ради Четов се свърза с редакцията на БЛИЦ след наша обява за красива полицайка от България.

В необикновено и благо писмо мъжът описа, че неговата брачна половинка в действителност е най-красивата полицайка в България. Бяха минали толкоз години от тяхната първа среща, от сватбата им, само че този влюбен по момчешки в брачната половинка си мъж знаеше, че неговата жена е най-красивата от всички, че други като нея няма.

Историята им е в действителност трогателна.

Когато се среща с хубавицата Мария, Ради работи в КАТ. Тя - също.

"Знаете ли каква беше, с тази униформа, с русите коси, осанката, не можех да откъсна очи от нея ", признава той.



На една от фотосите, които Ради е изпратил, двамата са в действителност толкоз красиви, влюбени, с едно такова чисто лъчение, което в днешно време сякаш не се среща постоянно.

На друга е единствено Мария, още веднъж в униформа.



"Тя работеше в КАТ във Варна, патрулираше, след това се реалокира във Фестивалния комплекс.

Постъпва в Министерство на вътрешните работи през 1969 година, работила е дълги години като старшина в КАТ - Варна. След това работи като защита на Фестивален комплекс - Варна и става шеф на защитата там.

Била е и старши служител на реда, шеф на защитата на банка. През 2000-та година се пенсионира и до предходната година работеше като граждански шеф на защитата на Фестивален комплекс -Варна. Не че ми е брачна половинка, само че става въпрос за красива полицайка и известна на артистите от остарялото потомство ", написа в писмото си до редакцията на БЛИЦ гордият Ради.



Той споделя, че хората постоянно били привлечени от външността на жена му и желали да се снимат с нея. Покрай работата си тя се срещнала с разнообразни артисти и актриси, а някои от срещите й с тях прераснали в същинско другарство.





"С Андрей и Ернестина са познати. С Коста Цонев бяха огромни другари, Джоко Росич и жена му ни бяха доста близки ", споделя Ради.
Не е чудно, че красивата Мария през годините е била постоянно воин на журналистически изявления. Всички желали да научат повече за атрактивната и интелигентна жена с униформа, която можела да накара с взор даже облаците да се поместят.

Единият от случаите си в кариерата, обаче, Мария ще помни изключително дълго. Малко след измененията през 1989-та година тя е на работа във Фестивалния замък, когато я атакува синът на известна и авторитетна по това време варненска прокурорка.

Той е пийнал и желае да влезе, а тя не го пуска, изпълнявайки дълга си. Вбесен, мъжът я удря и тя се свлича на земята, удряйки си главата. Медиите отразяват случая, стартира дело, само че синът съумява да се измъкне с помощта на контактите на майка си.

"Знаете по какъв начин беше по това време ", споделя Ради и бързо сменя тематиката като човек, привикнал да помни единствено положителното от живота:

"От остарялото потомство сме, друго възпитани. По-консервативно сме възпитани. Някак си държим на стойностите, на християнските стойности. Тъй като аз имам в рода си свещенослужители, прародител ми е внук на Иларион Макариополски. Навремето великотърновският свещеник Стефан беше първи братовчед на майка ми. Не сме си прекъснали връзката с религията. "



Каква ще му бъде изненадата за Мария в деня, когато честват годишнината си? "Исках да я изненадам с този материал, с цел да види, че тя в действителност е най-красивата ", смее се той с една такава искра в гласа, че някак си си ги представяш - красивата полицайка Мария и влюбеният в нея все по този начин мощно брачен партньор.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР