Всички сме виждали прекрасни снимки от подводните ресторанти в Дубай,

...
Всички сме виждали прекрасни снимки от подводните ресторанти в Дубай,
Коментари Харесай

Първият подводен ресторант в Европа

Всички сме виждали прелестни фотоси от подводните заведения за хранене в Дубай, Малдивите и Хаваите. Подобни местенца се броят на пръстите на едната ни ръка и несъмнено не са по джоба на всеки. Най-малкото, тъй като са много надалеч от нашите географски ширини.

Досега в Европа можехме да се посетим ресторанта в Океанографския парк във Валенсия или The Atrium Bar в един от най-луксозните хотели в Берлин. В тях също сме обградени от вода, само че тя е целеустремено пренесена на това свое местонахождение. Е, към този момент и на нашия континент има същински подводен ресторант.
 World Restaurant Awards и кой е най-хубавият ресторант в света
Кой е най-хубавият ресторант в света

Избор всред 10 страни на четири континента

Водите са на Северно море, крайбрежията - на Норвегия, а името му е Under - изцяло тематично на британски, а на норвежки думата значи " знамение ".
 Снимка 413766

Капацитетът на заведението е 40 души , които могат по едно и също време да се любуват на храната и гледката през стъклата, от които се вижда целият подводен свят. Това го прави и най-големия сходен в света .

Друго характерно е, че чувството не е като в аквариум, а по-скоро като в кино, на чиито екран се прожектира най-реалистичният филм.
 Снимка 413767

Интересът е голям, което не е изненадващо, като се има поради, че до момента в Европа нямаше подобенo място. Вече над 7000 души са създали своите резервации. Under отвори публично в сряда, 20 март, само че първите си посетители, които са си запазили маси, ще го посетят от началото на април, написа Daily Mail.
 Снимка 413768

Цената на цялостното прекарване, което с изключение на незабравима панорама, включва и 18-степенно меню и питиета към него, е 430 $ . В непосредствена непосредственост до ресторанта има и хотел, в който можем да отседнем, каквито са и очакванията на притежателите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР