Всички сме въздишали и въздишаме по звезди като Майкъл Джордан,

...
Всички сме въздишали и въздишаме по звезди като Майкъл Джордан,
Коментари Харесай

Melbet припомня: Топ 6 на най-добрите треньори в НБА

Всички сме въздишали и въздишаме по звезди като Майкъл Джордан, Коби Брайънт, Стеф Къри и ЛеБрон Джеймс, само че работата на треньорите в НБА постоянно остава подценена. А това не трябва да е по този начин, тъй като тези страхотни играчи едва ли биха посочили всичко това на паркета, в случай че не са имали поддръжката и препоръките на своите наставници.
В този текст ще ви покажем едно melbet мнение , обвързвано с шест от най-хубавите треньори в историята на Лигата на извънземните. Когато НБА бъде възобновена след ковид пандемията, не пропускайте да потърсите и своя бонус от  Мелбет. Заслужава си!
Джон Кундла
Джон Кундла е отпред на тима на Минеаполис Лейкърс в интервала сред 1947 и 1959 година, като той печели пет пъти купата в НБА. Четири пъти е и избиран за треньор в “Мача на звездите ”. През 1996 година той е определен за един от десетте най-велики треньори в историята на лигата. Приключва кариерата си с позитивен актив от 423 победи и 302 загуби.
Лари Браун
Шампион на НБА с Детройт Пистънс през 2004 година, Лари Браун вечно остава в историята на “буталата ”. Това, което го прави част от най-хубавите треньори в НБА, е неговата забележителна постоянност. Той остава единственият треньор в историята, съумял да класира осем разнообразни тима за плейофите. Това е в действителност ужасно достижение.
Ред Ауербах
Тук приказваме за треньор, който печели цели девет пъти купата в НБА, а това е в действителност феноменално. Ред Ауербах е записан със златно име в историята на Бостън Селтикс. Той е считан за визионер, който вечно е трансформирал метода, по който играят тимовете в НБА, наблягайки на отборната игра. Няма спор - Ауербах е един от най-великите на всички времена, като това не може да бъде отречено.
Грег Попович
Грег Попович е единственият към момента деен треньор в този лист, като той фактически заслужава да бъде тук. Попович извежда Сан Антонио Спърс до пет шампионски трофеи в НБА, като в продължение на 22 години той записва 22 следващи “печеливши ” сезона. Междувременно статистиката му в лигата е изключителна - 1245 победи и 575 загуби. Това е в действителност феноменално и заслужава голямо почитание.
Пат Райли
Петкратен първенец на НБА и избиран три пъти за Треньор №1 на лигата, Пат Райли е измежду най-големите имена, когато става дума за треньорите в асоциацията. В 17 години от своята кариера, Райли съумява да запише най-малко 50 победи за сезона, което е удивително. Девет пъти е бил измежду треньорите в “ Мача на звездите ”.
Фил Джаксън
Стигаме и до именития Фил Джаксън, който остава в историята със извоюваните от него 11 трофеи в НБА. Това е достижение, което към момента няма аналог в историята на лигата. Фил Джаксън е треньорът, който води превъзходния тим на Чикаго Булс от времето на Майкъл Джордан . Той е и индивидът, който извежда Лос Анджелис Лейкърс с Коби Брайънт и Шакийл О’Нийл до купата. Процентът му от победи от.688 е най-високият в цялата история на НБА. През 2007 година справедливо е признат в Залата на славата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР