Всички сме си мечтали да попаднем в света на богатите

...
Всички сме си мечтали да попаднем в света на богатите
Коментари Харесай

Три начина да те поканят на VIP парти

Всички сме си мечтали да попаднем в света на богатите и известните и в това няма нищо неприятно. За огромните VIP празненства се носят митове и няма човек, който най-малко един път да не е пожелавал да участва на едно от тези събития. Истината е, че има метод да ни поканят на такова празненство, в случай че знаем къде, по какъв начин и с кой да поддържаме връзка. Ето и няколко съвета, които ще ни изпратят на аления килим съвсем незабавно.

Do more!
Естествено първият и най-сигурен метод да попаднеш на VIP празненство е да привлечеш погледите на хората от шоубизнеса с това, което правиш. Ако си провокативен, забавен, новаторски и надарен в твоето изкуство, няма метод да не попаднеш под полезрението на същински специалисти и да те поканят на идващото грандиозно събитие. Търси контакти с известни хора и им покажи новата си сбирка от облекла, страхотния танц на твоята група, невероятните бутикови бижута, които твориш или поезията, която пишеш. Ако вярваш в фантазията си, вероятността и други да я виждат е голяма.



Култов статут
Няма да крием, че визията не е без значение. Избери да носиш и да имаш движимости с паметен статут. Дали това ще са кецовете на свободата, с които виждаме всички готини музиканти, дали това ще е винтидж предмет, който да направи визията ти неповторима или точният аксесоар – заложи на предмет, който ще те отличава от тълпата. Нашият избор, когато желаеме да създадем усещане безспорно е glo™ Hyper X2.*
Със седем страхотни цвята – за седем разнообразни празненства, които да дават отговор на мощ ни, устройството е нашият метод да се превърнем в звездите на вечерта. Статуса му също е паметен, тъй като известните лица несъмнено го обожават!



Избери хубостта
Красива хостеса, грациозен модел, усмихнато момче зад бара или промоутър – в случай че имаш отлична визия, положително отношение и супер професионализъм, може да си част от организацията на VIP празненство, което също е супер занимателно. Работиш, само че в същото време разговаряш и се срещаш с забавни персони от света на шоубизнеса и още веднъж преживяваш цялата блестяща нощ.

Този вид е страховит, с цел да създадеш контакти и да изживееш вечерта, съчетавайки потребното с приятното.

*Тези артикули не са без риск. При използването им се доставя никотин, който води до пристрастяване. 

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР