Всички сме родени луди. Някои оставаме такива“. В думите на

...
Всички сме родени луди. Някои оставаме такива“. В думите на
Коментари Харесай

Дъщерята на Радев играе в разюздани сцени с колеги

„ Всички сме родени луди. Някои оставаме такива “. В думите на Самюел Бекет се убедиха присъстващите на премиерата на „ Отказал съм се, преди да се родя “ на класа на проф. доктор Пенко Господинов.

Талантливите младежи в трети курс по актьорство за трагичен спектакъл с лекост играха повече от два часа меланхоличните, самотни и тъжни облици на ирландския драматург, притежател на Нобелова премия за литература, написа България Днес.

В първата част блесна и дъщерята на президента – Румен Радев, Дарина, която взе участие в частта „ Последната лента на Крап “ и изигра ослепително красива жена, която напомня младостта на възрастен мъж. Той слуша записи на личния си глас, направени десетилетия по-рано . Там е на 39 и приказва за младостта си.

Дарина в облика на младата жена му напомня какво е да си вдовец, да гледаш млада чернокоса хубавица с несравними като мед и мляко хубост.

Не единствено в „ Последната лента на Крап “, само че и в останалите елементи, публиката видя надарени младежи, на които не им пука дали излизат голи на сцената, в дрипи, с клоунски лица, тъй като са герои на Бекет.

     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР