Всички сме нетърпеливи да напъхаме зимните си дрехи в дъното

...
Всички сме нетърпеливи да напъхаме зимните си дрехи в дъното
Коментари Харесай

Рита Ора, Дуа Липа и най-добрата тенденция за пролетни ботуши

Всички сме нетърпеливи да напъхаме зимните си облекла в дъното на дрешника, само че уви, времето има други проекти за нас. Но пък ние може да излезем стилно от всяка обстановка и по тази причина до момента в който настъпи момента за сандали, се възползваме оптимално от най-актуалните пролетни ботуши – каубойските. Не, че са нещо ново, само че този сезон те още веднъж завладяват стилната сцена, както и стайлинга на не една и две звезди.

Рита Ора, която сега е в Австралия, неотдавна показа фотография, на която е напълно в кожен тоалет, а финалният щрих беше точно за черни каубойски ботуши. Неведнъж своя афинитет към тях е демонстрирала и Емили Ратайковски, която може да ги комбинира с деним и обемно спортно яке, разхождайки се из улиците на Ню Йорк, само че и също толкоз елегантно да ги добави към мини рокля или към тоалет от топ и пола.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata)

Кендъл Дженър, както и Дуа Липа също са измежду звездните девойки, които намират метод да включат тези ботуши в облеклото си. Изпълнителката на Be the One преди време се появи с тоалет от круизната сбирка на Diesel в оранжево, при който се отличаваха точно обувките.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от DUA LIPA (@dualipa)

Поредното доказателство, че можем да ги съчетаваме както с деним, изключително в случай че е дънкова пола или рокля (а към този момент ви показахме какъв брой са съвременни тази пролетта), само че те допълват бохемски и всяка ефирна и красива миди рокля или пола. Така че си заслужават всяко изваждане от дрешника. А в случай че си търсите някой по-отличителен модел, в галерията ни сме подготвили и няколко шопинг находки. Защото летните фестивали занапред предстоят, а каубойските ботуши са съвършени за тях.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

 
Бялата риза и 12 хрумвания по какъв начин да я носим по най-изискания метод тази пролет

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР