Всички сме наясно с работата, която е свършил г-н Цветанов.

...
Всички сме наясно с работата, която е свършил г-н Цветанов.
Коментари Харесай

Мария Габриел за Цветанов: Хората прощават веднъж, но не...

Всички сме наясно с работата, която е приключил господин Цветанов. Затова благодарността на ръководителя на партията беше ясна. Оттам нататък би трябвало да покажем, че би трябвало да се учим от грешките си и не би трябвало да се капсулираме. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия българският еврокомисар Мария Габриел, която беше лидер на евролистата на ГЕРБ, само че се отхвърли от евродепутатското си място.

Трябва доста работа, примирение и непрекъсната връзка с хората. Решението е ясно казано от страна на ръководителя, има предпочитание ГЕРБ да бъде същински жив организъм за хората. Трябва да се учим от грешките си, тъй като хората простят един път, само че не доста пъти. След тази акция хората ни дадоха един голям задатък на доверие. Прошката се дава на момента, само че по-късно би трябвало да се извърши със наличие. Наясно сме с отлива на гласове, по тази причина предстоят съществени разбори по места. Има още доста работа, съобщи Габриел.

Тя уточни, че не се тормози от кондицията на ГЕРБ за идните локални избори, тъй като считам, че поуките са взети и ще бъдат подхванати подобаващи дейности за случилото се около абсурда Апартаментгейт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР