Всички сме наясно с мераците на мъжете за сутрешен секс.

...
Всички сме наясно с мераците на мъжете за сутрешен секс.
Коментари Харесай

Сутрешен секс за събуждане

Всички сме наясно с мераците на мъжете за утринен секс. Биологичният им часовник е по този начин надъхан, че без значение от ранния час, те са постоянно подготвени за палави прекарвания заран. За разлика от нас...Да си го признаем, сутршният секс не е най-прекрасното начало на деня, за което мечтаем ние дамите. На нас по-скоро ни се желае да имаме време да се събудим с чаша горещо кафе, душ, грим и прическа, само че сякаш последното за което мислим заран е...секс.

Този вид преживяване обаче имал ненапълно освежителен резултат, който можел да ни разсъни тъкмо толкоз добре, колкото чашата кафе. Ако се оставим на подобен вид наслаждение в ранните часове на деня, сме щели да сме задоволително заредени с сила и положително въодушевление през целия ден, съгласно sex-news.ru. Още по-изненадващо щяло да бъде в случай че даже ние самите изненадаме обичания и още на разсънваме му предложим малко занимания.

Легни си вечерта, облякла...нищо, постави алармата с час по-рано и разсъни половинката с сексуален масаж или орален секс. Всичко това било добра концепция за началото на деня. Ние сами обаче можем да преценим до каква степен сме склонни на такива преживявания още преди да сме си измили зъбите.

С малко повече въбражение обаче бихме могли след утринното посещаване в банята да се отправим към палави преживявания с него. Дали споделяйки общ душ, последван от секс на кухненската маса или всичко друго, което би могло да ни хрумне в ранните часове на деня ;) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР