Всички сме наясно, че животът в двойка не е само

...
Всички сме наясно, че животът в двойка не е само
Коментари Харесай

5 неща, с които дразним партньора си

Всички сме наясно, че животът в двойка не е единствено цветя и рози. Наред с споровете обаче има и обстановки, в които чисто и просто не осъзнаваме, че лазим по нервите на половинката си. Ето някои от тях.

Чистим, откакто е изчистил/а

Защото не го е направил по верния метод - съдомиялната не е подредена, подът не е добре избърсан. По-добре да се разберем за по-важните неща (чорапи по пода из къщата са забранени), и да не се вторачваме в дреболиите.

Мрънкаме

Недоволстването за всяко нещо не прави нищо положително за една двойка - най-вече да отблъсне. Не е толкоз мъчно да намерим най-малко едно хубаво нещо в деня, което да споделим с колегата си.

 Снимка 362001

Залепени сме за смарт телефона си

Всеки знае какъв брой е неприятно - да се почувстваш подценен поради една джаджа. Ако е мъчно да се направляваме, просто може да уговорим време без телефони - да вземем за пример по време и след вечеря.

Прекъсвате го/я

Когато една двойка е дружно дълго време, постоянно в компанията на други хора единият от сътрудниците си разрешава да прекъсва и довършва започнатото за описване. Всъщност в това няма нищо сладко, тъй като демонстрира пренебрежение към половинката.

Не отговаряме на известия

Да, чули сме се преди един час и ще се забележим след два. Това обаче не значи да пренебрегнем доброжелателното " ехтене, какво правиш " в чата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР