Всички сме наясно, че животът в двойка не е само

Всички сме наясно, че животът в двойка не е само ...

5 неща, с които дразним партньора си.


Всички сме наясно, че животът в двойка не е само цветя и рози. Наред с конфликтите обаче има и ситуации, в които чисто и просто не осъзнаваме, че лазим по нервите на половинката си. Ето някои от тях.

Чистим, след като е изчистил/а

Защото не го е направил по правилния начин - съдомиялната не е подредена, подът не е добре избърсан. По-добре да се разберем за по-важните неща (чорапи по пода из къщата са забранени), и да не се вторачваме в дреболиите.

Мрънкаме

Недоволстването за всяко нещо не прави нищо добро за една двойка - най-много да отблъсне. Не е толкова трудно да намерим поне едно хубаво нещо в деня, което да споделим с партньора си.

Снимка 362001

Залепени сме за смартфона си

Всеки знае колко е неприятно - да се почувстваш пренебрегнат заради една джаджа. Ако е трудно да се контролираме, просто може да уговорим време без телефони - например по време и след вечеря.

Прекъсвате го/я

Когато една двойка е заедно дълго време, често в компанията на други хора единият от партньорите си позволява да прекъсва и довършва започнатото за разказване. Всъщност в това няма нищо сладко, защото показва неуважение към половинката.

Не отговаряме на съобщения

Да, чули сме се преди един час и ще се видим след два. Това обаче не значи да пренебрегнем добронамереното "ехо, какво правиш" в чата.

Източник: lifestyle.bg