Всички сме на този свят от любов и Кубрат Пулев

...
Всички сме на този свят от любов и Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: От нокаут може да те вдигне само непримиримостта

Всички сме на този свят от обич и Кубрат Пулев е образец за това. Баща му го е чакал 30 години да се появи, преди този момент той основава три девойки - неговите сестри.

Това е била манията на Венко Пулев, както и към спорта – бокс. Да има наследник или синове и да ги направи боксьори. „ Ние сме план доста преди да се родим – на тази обич и на тези мисли “, описа Кубрат в в поредицата " Важното за теб с Ники Кънчев”.

„ Ако човек има обич в сърцето може да реализира всичко “.

Любимият боксьор на неговия татко е бил Роки Марчиано. „ Така ни възпитаваше и в този жанр ни учеше и караше да се боксираме “.

Във всяка една сфера човек би трябвало да стартира от А, Б и да се учи и да гони своята форма.

Кобрата показа, че от нокаут може да те вдигне само непримиримостта. „ Това е повече от бокс- това е темперамент. Много пъти този темперамент дефинира развиването на дуела. Всеки конфликт е сред сили “.

Кубрат Пулев счита, че предна му лява ръка е една от най-хубавите в света. Много треньори и боксьори са му казвали, че нокаутът му е необикновен.

Кобрата е подготвен да нанесе идващите си удари и е на мнение, че „ Битката е в самите нас “ и когато хората го проумеят ще стартират да съумяват.

Би желал да се види против Майк Тайсън, Мохамед Али, Ленъкс Люис, Ивендър Холифийлд... доста други боксьори... Роки Марчиано даже.

Пулев разкри пред Ники Кънчев, че е доста добър човек и когато подходят към него с положително хората постоянно съумяват.

Според него би трябвало да се прави оценка всеки един миг и момент и да знаем, че постоянно всичко е за положително и ще пристигна още по-добро.

80% от това по какъв начин наподобява човек се дължи не на тренировките, а на храненето. „ Много е значимо по кое време и какво се приема освен като храна, само че и като питиета “, споделя боксьорът.

„ Като видя един човек незабавно мога да преценява какво яде, какво пие и по какъв начин живее “.

Кобрата има над 300 дуела на кръг като дилетант, а другояче 27.

Ситуацията с Джени Суши той дефинира, като житейска долнопробност, която е взела превес.

Поуката която си е взел от тази обстановка е, че човек не би трябвало да бъде дотам доброжелателен и да има вяра в добротата на хората. Също по този начин той сподели, че е трябвало да изтрие видеото.

„ Винаги ме е гняв, когато нещо не доогледам и не донаправя “, споделя смеейки се Пулев. „ Тя е жена и се възползва от дадената обстановка, други препоръки и дадоха и по този начин “.

Отношенията си с Андреа Кубрат разяснява като страсти оттатък естественото. „ Тя е един неповторим човек. Няма по какъв начин човек като мен да е бил с някого толкоз дълго време ей по този начин. Ще приема виновността в себе си, че с Андреа не успяхме “, споделя той.

И приканва хората да живеят за мига и да се усмихват и на неприятните неща.

Относно децата…е на мнение, че „ Не е въпросът просто да създадем деца,а да ги създадем хора, а не да го направиш и да не го виждаш “.

Това което кара Кубрат да се усеща жив е да оказва помощ.

Кобрата описа, че е ходил на митинги маскиран, тъй като не е желал да се вижда, че е той, с цел да не бъде реклама, а тъй като желае да е един от всички и да изрази гражданската си позиция.

Има ли място за него в политиката?

„ Кубрат Пулев и политиката са несъвместими. Системата е несъвместима с човек като мене - аз ще бъда изхвърлен. Няма по какъв начин да съумея в сходен вид система, тъй като съм образован човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че с цел да се издигне човек дотам и равнище би трябвало да премине през всички тези схеми, в които аз няма по какъв начин да бъда. Не са за мен “, безапелационен е той. По скоро би починал в сравнение с да съобщи българския народ.

Кобрата е бил най-уязвим, когато е бил детенце и когато се доверява. Постоянно го предват – „ другари “ и близки. „ Много са ме предавали, само че аз не се дразня на никой “.

Кубрат Пулев ще победи Антъни Джошуа с това, че е по-добрият, с духа, силата, с доста мощ и ще го победи брутално.

Важното за Кобрата е България да е добре. За него е значимо да сътвори едно готино и същинско семейство, с което да се гордее и да осмисли пребиваването си тук на Земята. По думите му при него всичко е проект в главата – усъвършенствал е силата в себе си и знае по какъв начин да я манипулира и да работи с нея.

Бъдещите си наследници той ще кръсти с български имена, макар че съответно до имена не е стигал още.

Енергията и любовта, които е имало в татко му си вървят и до в този момент и не престават. „ Когато е мощно и същинско от сърце на човек и природата му спомага. Хората е най-важно да имат обич в сърцата си и да изхождат от нея, в това което вършат и всичко, в което желаят да съумеят “, споделя още той.

topnovini.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР