Всички сме избрани с гласовете на българските граждани и да

...
Всички сме избрани с гласовете на българските граждани и да
Коментари Харесай

Кирил Петков като на предизборно мероприятие: Обещания в реч пред НС

„ Всички сме определени с гласовете на българските жители и да решим техните проблеми, да градим България за която мечтаем. В този парламент Политическа партия ще възвърне работата от където беше спряна, този път като градивна, предвидима съпротива. Ще се водим от два правилото, да оправдаем доверието на нашите гласоподаватели и осъществим своите предизборни обещания “, съобщи в своята тирада от името на Политическа партия Кирил Петков.

Съпредседателят на партията повтори предизборните обещания, които дадоха, като акцентира – никакво нарастване на налозите, 3% недостиг, таван на тока до 250 за мегават часа, таван на цената на газа, повдигане прага на регистрация на Данък добавена стойност до 160 хиляди лв.. В обществената сфера Петков даде обещание нарастване на пенсиите с 20%, минималната работна заплата да стане 860 лв., нова формулировка за енергийна беднотия, повдигане на данъчния заем за младите фамилии с 50%, покачване на учителските заплати, минимална лекарска заплата от 2000 лв., а на медицинските сестри 1500 лв..

Още през днешния ден пък Политическа партия ще вкарат прословутия си закон за КПКОНПИ, с които се дават проверяващи функционалности на комисията, както и самостоятелен арбитър да проверява основния прокурор.  

Приоритетите им във външната политика остават влизане на България в Шенген, еврозоната до 2024 година, а страната ни да е равнопоставен член на Европейски Съюз и НАТО. Петков разгласи, че границите на всяка суверенна страна са неприкосновени и прикани Русия да приключи противозаконната окупация.  

Кирил Петков се закани, че ще наблюдават за праволинейност и поредност от техните сътрудници.

„ За всички, които се назовават евроатлантици не значи да не уважаваш върховенството на закона и да не искаш унищожаване на корупцията по високите етажи на властта. За всички псевдопатриоти, когато се движите по „ Граф Игнатиев “, след това по „ Дондуков “, минете по „ Цар Освободител “, видите „ Московска “ и стигнете до паметника на Съветската войска, да сте видели монумент на цар Симеон, на цар Борис I “, съобщи Петков и съобщи, че би трябвало да се спре с псевдонационализма, а да прокарва непознати ползи. Ще създадем по този начин, че страната ни да се гордее с предците, които са водили страната макар великите сили.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР