Всички сме имали този проблем. Наближават празниците и параноята обхваща

...
Всички сме имали този проблем. Наближават празниците и параноята обхваща
Коментари Харесай

Как да изберете перфектния подарък за мъж, когато не знаете какво да купите

Всички сме имали този проблем. Наближават празниците и параноята обгръща всички. Решавате тази година да сте готови по-рано и стартирате да вършиме своя лист „ за кого какво да пазарувате “ и ужасът започва.

Хората от вашия лист или са доста претенциозни и на вас ви е изключително мъчно да прецените какво би ги зарадвало, или фантазията ви не работи. В множеството случаи работата е там, че не е чак толкоз мъчно да им се угоди. Просто сте им давали дарове в продължение на  десетилетия... и те не се нуждаят от нищо и ви липсват хрумвания. Добрата вест е, че има въпреки всичко някакви съществени правила, които ще ви насочат към удачния подарък за мъж.

Тук има 3 правила, които можете да следвате, с цел да купите съвършения подарък, когато не знаете какво да купите.Преди да поговорим за това по какъв начин да изберете съвършения подарък, мисля, че си коства да споменем и за дарове, които би трябвало да избягвате.

Не подарявайте тези дарове.

Има някои дарове, които не престават да се, но  те са положителни единствено за отблъскване на номера или просто за радостна смешка. Запазете ги за съответни мотиви за развлечение, като празненства с маски или Коледни събирания с другари. Не давайте подаръчна карта от някоя огромна комерсиална верига. Тяхното обръщение е: „ Не знам какво да ти взема, тъй че просто направих минималното. “

И по този начин, кои са трите правила за покупка на дарове, които е мъчно да се купят за хората, които желаете да зарадвате?

Когато пазарувате, би трябвало да се концентрирайте върху три качества на подаръка:
Колко е потребен Да е изненада Да е първокласен Подаръкът би трябвало да бъде потребен
Когато подарявате подарък на някого, той би трябвало да бъде нещо, което той ще употребява постоянно.

Не желаете да давате подарък, който ще остане в някой долап вечно. Ако е задоволително добър единствено за еднократна приложимост, няма смисъл да си харчите парите.

Избягвайте да давате дарове, които могат да бъдат подарени по-късно на различен.

Преди да подарите на някого подарък, попитайте себе си: „ Ако някой ми го даде, бих ли го употребила? “ Ако отговорът е „ да “, има огромен късмет да бъде потребен подарък. Просто се уверете, че дава отговор на техните персонални потребности.
Подаръкът би трябвало да бъде изненада
Нищо не е по-вълнуващо от това да не знаеш какво някой е купил за теб. Това дава обръщение, че сте мислили съществено какво да купите, а не просто сте създали някакъв лист.

Един от методите да изненадате обичания мъж е да му дадете подаръка си ден, преди мотива, за който би трябвало да го  получи. Така му  казвате, че сте знаели, че този ден идва, и сте създали всичко допустимо да го изненадате.

Друг метод да изненадате хората е с повтарящ се подарък. Абонаментните услуги са чудесни за това. Изненадвате ги един път с годишен абонамент и по-късно те получават повтаряща се изненада за 12 месеца по-късно.
Подаръкът би трябвало да бъде с положително качество
Това е друго от функционалното. Със сигурност ще го употребяват, само че в случай че е с високо качество, няма да се повреди. Купете нещо, което евентуално не биха си купили сами, тъй като е малко първокласно, само че не прекомерно скъпо. С него казвате „ Ей, аз мисля за теб и желая да имаш най-хубавото качество. “ Искате да е нещо, което ще просъществува  дълго.

Това, че имате опция да давате първокласни дарове на хора, които значат толкоз доста за вас и прекарват живота си във ваша услуга, приказва доста. Когато приказваме за подарък, най-важното е да обърнете внимание на потребностите на вашите близки. Това прави извършването на покупки за тях доста по-лесно. Наблюдавайте ползите, открийте потребностите, намерете артикул, който се вписва в потребно, изненадващо и положително качество и няма по какъв начин да не се справите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР