Всички сме имали кофти романтични преживявания, но малцина разбират какво

...
Всички сме имали кофти романтични преживявания, но малцина разбират какво
Коментари Харесай

10 признака, че половинката ви е емоционален психопат

Всички сме имали кофти сантиментални прекарвания, само че малко на брой схващат какво е да имаш връзка с прочувствено неустойчив и нападателен човек. Затова приятелите ни ни твърдят, че всичко е наред или че рано или късно ще си пристигна на мястото. Е, време е да се разсъните, написа Мениджър Нюз.

Ако половинката ви демонстрира някои от следните 10 вида държание, не е изключено да имате връзка с прочувствен умопобъркан:

Липса на съпричастност

Имате ли възприятието, че сътрудникът ви е лишен от каквито и да било страсти? Не споделям, че би трябвало да е прекомерно сензитивен, само че сигурно би трябвало да демонстрира признаци на съчувствие и съпричастност. Ако по време на връзката си сте се сблъсквали с компликации, а половинката ви не е показвала накърнимост или състрадание, значи нещо не е наред.

Непрекъснато ви лъже

Забелязвате ли признаци, че обичаният ви човек е патогенен измамник? Няма значение дали изрича огромни или дребни неистини. Емоционалните психопати са склонни да лъжат непрестанно, с което подриват основите на връзката ви.

Унижават ви пред други хора

Би трябвало индивидът до нас да ни поддържа и предизвиква. Ако обаче вместо това ви унижава пред близки и другари, значи не се вълнува от вашите усеща и по-скоро би ви смазал, в сравнение с да ви дърпа нагоре.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР