Всички сме имали една (поне) от онези безпаметни вечери, в

...
Всички сме имали една (поне) от онези безпаметни вечери, в
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и как се държи певицата, когато е пияна

Всички сме имали една (поне) от тези безпаметни вечери, в които си пийваме малко повече от допустимото и се държим като че ли единствено ние сме си в бара. Мятаме глава като обезумели, пеем с цялостно гърло, крещим истерично и се държим безусловно несъответстващо.

И всички тези детайлности знаем не тъй като си спомняме нещо, а тъй като някой е бил по този начин добър да ни снима и качи фрагменти в обществените мрежи. Да си представим обаче, че пияният не сме ние, а известна персона...

Можем единствено да допускаме какво е въпросните компромати да бъдат публикувани от милионите почитатели, до момента в който се забавляват с нетрезвото положение на обичаната си звезда. Всъщност, за какво да си го представяме, откакто имаме Twitter.

Става въпрос за последните разгулен видеа и фотоси на Тейлър Суифт, които се популяризират с шеметна скорост в обществените медии. Защо тъкмо в този момент са се появили, не е ясно, само че безспорно провокираха голям интерес.

Докато чества, че е един от двамата реализатори с 10 номинации на Видео музикалните награди на MTV, Суифт е снимана да прави трагично показване на личната си ария " You Need To Calm Down ". Въпреки че не можем да сме сигурни на 100%, че е пияна, в случай че съдим по държанието ѝ, ни се коства, че в действителност е прекалила с чашките.

Тейлър Суифт, която постоянно наподобява толкоз сериозна и дискретна, несъмнено демонстрира друга страна от себе си. Отново несъмнено, пиянското ѝ Аз доста ни подхожда. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР