Всички сме гледали Дженифър Гарнър като силна и опасна жена

...
Всички сме гледали Дженифър Гарнър като силна и опасна жена
Коментари Харесай

Новото предизвикателство пред Дженифър Гарнър

Всички сме гледали Дженифър Гарнър като мощна и рискова жена в " Наричана още " (2001-2006 г.), в " Daredevil: Дявол на положителното " (2003 г.) и в " Електра " (2005 г.). Последно я видяхме в " Peppermint: Ангел на възмездието ", където не изневери на стила си да бъде мъжко момиче.

" Това е планът, за който подсигурявах, че мога да извърша съвършено - мога да играя драма, правила съм го хиляди пъти. Казах им, че ще сгрешат, в случай че не ме вземат. Радвам се, че ме послушаха. В оня миг посредством ролята нa Райли имах потребност да изразя себе си ", споделя Дженифър Гарнър.

Но тя обича да прави и завои в кариерата. За да не бъдем голословни, незабавно привеждаме цели три образеца: " Призраци на някогашни гаджета " (2009 г.), " Денят на влюбените " (2010) и " Клубът на купувачите от Далас " (2013 г.).

Сега Дженифър Гарнър още веднъж прави подобен завой - този път с комедийния сериал " Къмпинг ", истинска продукция на HBO. Тук тя играе Катрин - брачна половинка, майка и другарка, част от компания, решила да отиде на къмпинг за няколко дни.

 Снимка 382909

Идеята е да се отпразнува 45-ият рожден ден на брачна половинка ѝ с прелестен уикенд измежду природата. В проекта са включени и фамилните другари, а самата Катрин е разграфила почивката до най-малкия подробност - просто тъй като обича да управлява всичко.

Подредената замислена от нея идилия обаче е на път да се срине, а плануваната концепция за почтен къмпинг - да се трансформира във взривоопасна примес от характери.

Мариета Мелроуз, специфичен делегат на HBO България в Лос Анджелис, се среща с Дженифър Гарнър, с цел да разберем повече за сериала и новото ѝ амплоа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Garner (@jennifer.garner) на Сеп 24, 2018 в 12:25 PDT

Свикнали сме да Ви виждаме като мощното момиче или дамата войник, а Катрин от " Къмпинг " е доста по-емоционална... Беше ли Ви мъчно да влезете в ролята?
Да бъдеш артист значи да влизаш в кожата на хора, разнообразни от теб, да пробваш разнообразни житейски функции. Не ме е боязън да опитвам, страшното е, когато вършим едни и същи функции още веднъж и още веднъж. Всъщност, и преди съм взела участие в комедии, само че може би никой не ги е гледал (смее се). Например " Раждането на лъжата " или " Масло ", както и други самостоятелни планове с сходен комизъм.

Не съм имала концепцията да играя майка, само че съм признателна, че бях определена за ролята на Катрин. Мисля, че има нещо доста особено в това майката да е центърът на историята, а нейната вероятност да е основна в развиването на първия сезон на " Къмпинг ". Но държа да кажа, че за мен Катрин е ужасна майка.

Приехте, тъй като Ви хареса смяната в вида персонаж или поради стила на плана?
Обикновено при мен нещата се случват от единствено себе си. Никога не получавам планове, за които се боря интензивно. Разбира се, едно от изключенията е " Peppermint: Ангел на възмездието ".

Когато обаче прочетох сюжета на " Къмпинг ", бях изцяло шокирана, защото в никакъв случай не съм си представяла, че Лина Дънам и Джени Конър - основателите на сериала " Момичета ", ще желаят да работят с мен. Просто стилът на " Момичета " е доста по-различен от всичко, което в миналото съм правила. И в действителност бях прелестно сюрпризирана.

 Снимка 382908

Има ли нещо съответно, което Ви накара да приемете ролята, откакто прочетохте сюжета?
Репликата " Искате да имам дисфункционално тазово дъно до края на живота си ли? ". Това е и най-кратката ми имитация за тазовото дъно в сериала. Беше като " Анатомията на Грей ", единствено че комедия с медицински термини.

Всичко, което споделям в " Къмпинг ", трябваше да звучи като по апропо, а с тази тема няма по какъв начин да се импровизира. Работих непрекъснато върху текста. Бях не запомнила, че като снимаш сериал, имаш пъклен доста материал.

Когато си на снимачната площадка на пълнометражен филм, даже и да имаш тежък ден, го няма това напрежение, работил си върху съответната сцена с месеци. А при сериалите получаваш сюжета нормално няколко дни преди старта на фотосите. За да се приготвя, се наложи да преговарям с дъщерите си, до момента в който вършех домакинска работа.

Как се чувствахте в основната роля в " Къмпинг "?
Искам да кажа, че и в този момент, когато " Къмпинг " е към този момент действителност, не виждам на себе си като на основния персонаж в историята.

Наистина сериалът стана това, което е, поради прелестния асортимент на артисти. И всеки един от тях има своите моменти в историята. Не съм чувствала напрежение от това, че би трябвало да построявам облик сама, в противен случай - " Къмпинг " е екипна работа.

Отдавна не бяхте приемали основна роля в сериал. Не бяхме Ви гледали в такава и във филм, а към този момент Ви видяхме в " Peppermint: Ангел на възмездието ". Може ли да се каже, че това е огромното Ви завръщане в Холивуд?
Избягвам да чета за себе си - не мисля, че е доста здравословно. Да, върнах се на работа с цялостна мощ. Но медиите постоянно интерпретират нещата друго от действителността и от протичащото се у дома.

В моя случай, децата ми имаха потребност от мен. Спрях да чета сюжети, тъй като желаех да се концентрирам върху тях и да вложа силата си вкъщи. След като нещата се стабилизираха и децата пораснаха, осъзнах, че ще полудея, в случай че не се върна на работа.

Имам шанс, че мога да си го разреша, когато преценява, че съм подготвена да го направя. Щастливка съм също, че към момента има планове, които са подобаващи за мен, защото в действителност отсъствах дълго време.



Първи епизод на " Къмпинг " е разполагаем на 15 октомври в HBO GO.
Премиерата по HBO е от 22 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР