Всички сме дошли да живеем на този свят, въпросът е

...
Всички сме дошли да живеем на този свят, въпросът е
Коментари Харесай

Спрете да живеете според чуждото мнение! Ето 18 причини защо

Всички сме пристигнали да живеем на този свят, въпросът е живеем ли в действителност. Това може да стане единствено, в случай че се освободим от обществените условия, които ни се постановат, споделя блогърът Марк от marcandangel.com.

Той споделя, че със брачната половинка му Ейнджъл са коментирали въпроса за въздействието на непознатото мнение върху живота на всеки и са трансформирали мисленето си, а надлежно и живота си към по-добро, като са съставили лист на аргументите, поради които не си коства да живеем, съобразявайки се непознатото мнение.

Да, съветът да не го вършим може и да се потвърди с причини.

Ето кои са те.

1. Преди всичко, няма закон или какъвто и да е различен правилник, който ни задължава  да живеем личния си живот според упованията на другите.

2. Очакванията блокират пътя на велики човешки преживявания . Всеки, който не се е съобразил с тях и по-късно е претърпял нещо същинско, ще удостовери. Защото истината е, че непредвиденото постоянно се усеща по-добро от предстоящото.

3. Никой няма потребност различен да му държи ръката по време на всяка житейска стъпка . Човек постоянно се нуждае да направи нещо самичък.

4. Можем да се учим от грешките си и без да има натиск от други хора.  Всеки решава по какъв начин ще живее и какво ще научи по пътя си.

5. Никой не познава себе си по-добре от самият той.  Преценките на другите какви сме и кои сме най-често са погрешни. 

6. Единствените, които могат да кажат и покажат кое е допустимо и на какво сме способни, сме ние самите.  „ Безобидни " изречения, като „ Това не е реалистично ”, са погубили безчет фантазии и международни достижения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР