Всички сме добри, когато става дума за харченето на пари,

...
Всички сме добри, когато става дума за харченето на пари,
Коментари Харесай

На тези 5 зодии пръстите им са страшно широки

Всички сме положителни, когато става дума за харченето на пари, само че за някои хора напълно умерено може да се употребява и определението „ полудели “ - те като че ли не могат да спрат. Това е линия, която в огромна степен се дефинира и от зодиакалния знак.

Без значение дали става дума за алкохол, облекла, обувки или храна, представители на тези зодии мъчно овладяват порива си да харчат пари.

Овен

Родените под този знак постоянно харчат парите си за облекла, развлечение и алкохол, с цел да се впишат в темпото на забързания си метод на живот.

Тъй като постоянно посещават новите нощни клубове, те се нуждаят от нови облекла и обувки - в никакъв случай не желаят да бъдат видени в едни и същи облекла през събота и неделя.

Овните обичат първокласния метод на живот.

Близнаци

Близнаците непрекъснато харчат пари, тъй като постоянно се пробват да са в крайник с най-новите трендове.

Те не харчат постоянно парите си в скъпи заведения за хранене, тъй като знаят, че облеклата, обувките и аксесоарите им носят задоволство за по-дълго.

Лъв

Лъвовете обичат да харчат пари за всичко, което ги кара да се усещат и да наподобява по-красиви. Възможно е да харчат малко безразсъдно парите си, само че пък знаят и по какъв начин да ги завоюват.
Всеки път, когато има ликвидация, те са подготвени да се възползват от нея.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества . Стрелец

Стрелците харчат пари, в случай че знаят, че това ще усмихне лицата на приятелите им.

Те обичат да харчат пари за огромни неща - да вземем за пример странствуване през почивните дни или уроци по готварство. Така че, въпреки да не наподобява да харчат всяка седмица, когато това се случва, сумите не са дребни.

Риби

Представителите на тази зодия основно харчат парите си за хората, които обичат. Ако могат да заведат половинката си на хубава вечеря или да ѝ купят подарък, който да ги ощастливи, те ще го създадат.

Рибите като цяло постоянно са много спестовни, тъй че те не постоянно харчат доста пари, а по-често.

Източник: tialoto.bg

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР