Всички сме чували златното правило, че бизнес се продава, когато

...
Всички сме чували златното правило, че бизнес се продава, когато
Коментари Харесай

Daft Punk се разделят

Всички сме чували златното предписание, че бизнес се продава, когато е на върха, а не когато стартира да затъва. Същото важи и за артистите - по-добре да се отдръпват в точния момент и да оставят единствено хубави мемоари у безбройните си фенове. Френското електронно дуо Дафт Пънк направи тъкмо това, освен това по автентичен и моден метод, както те го умеят.

Линк

Daft Punk се отдръпват, без да кажат и дума. За задачата просто пускат задоволително красноречиво и запаметяващо се видео - " Epilogue ", в You Tube, което към този момент чуто и забелязано към 19 милиона пъти. И това се случва, в случай че не са издавали нищо то 30 години насам.

Ги-Манюел дьо Омем-Кристо и Тома Бангалтер се срещат през 1987 година като възпитаници в Париж. Първият им музикален опит - групата Darlin ", се оказва несполучлив. Или най-малко съгласно някои. Наричат музиката им daft punky thrash.

През 1995 година издават първия си сингъл " Da Funk ", който влиза в забележителния им дебютен албум Homework от 1997 година Сред заглавията в разказа му е и шлагерът " Around the World ".

Оттогава Дафт Пънк записват още три студийни албума, в това число Discovery от 2001 година, и взимат шест статуетки Грами.

На въпроса по какъв начин реализират това, Омем-Кристо дава отговор пред Dazed: " Мисля, че това е единствено тъй като сме отдадени и прочувствени. Запознахме се, когато бяхме деца. Това е като две деца, които си играят, и в случай че нещо ги разсмива или вълнува, те не престават. Правим нещата не поради популярност, триумф или пари, а тъй като се любуваме на самото пътешестване, не на задачата. "

По същия метод се разделят - без думи, а с дейности:
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР