Всички сме чували за тях, но почти никога не се

...
Всички сме чували за тях, но почти никога не се
Коментари Харесай

Опитна проститутка сподели с кого е правела най-извратените неща

Всички сме чували за тях, само че съвсем в никакъв случай не се е случвало някоя от тях да си признае, че е такава. Става въпрос за дамите, чиято специалност е да са първокласен конвой на платежоспособни мъже.

Така обаче е Саманта Голф, която до декември 2017 година си изкарва хляба точно по този метод.

Жената през днешния ден е на 42 година и като цяло споделя, че би трансформирала изцяло живота си, в случай че можеше да върне времето обратно.

Днес Саманта е самотна майка и споделя опита и знанията си с целия свят.

Пред News.com.au Саманта разкрива какво можем да чакаме от всеки мъж съгласно неговата специалност.

Юристите са най-разкрепостените мъже в спалнята без значение дали са юристи по гражданско, комерсиално или каквото и да е друго право. Ако желаете вълнуваща нощ, която да стартира с в действителност приятни диалози, това е "вашата " специалност.

Пазителите на реда са занимателни, приятни хора, които обичат и държат на фамилиите си. В спалнята обаче с тях всичко завършва в действителност бързо. И това, че са мъже в униформа никога не им носи бонус точки.

Мъжете в държавните структури са изцяло наясно, че специалността им е скучна, по тази причина гледат да компенсират под чаршафите. Освен това са и джентълмени - биха донесли букет, шоколад, вино.

Саманта откровено предлага секса с програмист, тъй като по думите ѝ това са мъже, които са положителни с ръцете. Обичат да се гушкат, обичат ролеви игри и имат добра хигиена.

Саманта признава, че най-извратените и странни неща, които са ѝ са се случвали са точно с лекари. "Те имат страхотни истории и в действителност знаят какво да вършат в спялната ".

Саманта може да се похвали с някои известни персони, само че избира да не го направи. Въпреки това споделя, че сексът с тях не е като по филмите.


Източник: Vbox7

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР