Всички сме чували за магическите сили на виното. То може

...
Всички сме чували за магическите сили на виното. То може
Коментари Харесай

Искате да имате стройна фигура? Пийте по 2 чаши вино вечер

Всички сме чували за магическите сили на виното. То може да лекува заболявания, да ни защищава от такива, а в този момент се оказва, че може да помогне и в борбата с килограмите и запазването на стройната ни фигура. Тази вест сигурно ще се понрави на тези, които обичат да пият вино.

Ако пиете по две чаши вино преди лягане, ще свалите някой и различен непотребен кг от тежестта си.

Проучване, извършено от екип учени от университета във Вашингтон и медицинският факултет към университета Харвард, демонстрира, че пиенето на вино може доста да помогне в опитите за намаляване.

Ето какви са доказателствата за това:

В гроздето, а затова и в аленото вино, участва вещество, наречено ресвератрол. То е извънреден антиоксидант, естествено противогъбично и антибиотично средство, което има превантивни, лечебни и подобряващи здравето свойства. Ресвератролът трансформира „ бялата лой “ в „ бежова лой “, която е по-лесна за консумиране.

Проучване демонстрира също, че дами, които пият по две чаши вино дневно, имат 70% по-малък късмет затлъстяване от тези, които не пият.

Пиенето на вино късно вечер оказва помощ и за ограничение на похапването. Това важи за пиенето единствено на две чаши вино на ден.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР