Всички сме чували за израза „Нова година – нов късмет“.

...
Всички сме чували за израза „Нова година – нов късмет“.
Коментари Харесай

Ето кои зодии ще бъдат големите късметлии на 2019 г.

Всички сме чували за израза „ Нова година – нов шанс “. Оказва се обаче, че звездите се отредили изключително огромно благополучие за представителите на три зодии.
Вижте кои са те:

Везни
Време ви е за глътка пресен въздух. Казвайте да на всички забавни оферти, които ще получавате през 2019-а. Това е вашата година – вие ще бъдете безусловно във вихъра си. Вдигнете главата си високо, вирнете дори носле и ви подсигуряваме, че ще жънете доста триумфи.

Близнаци
През тази година ще растете професионално. Що се отнася до работа, няма да имате равни, написа Блиц. Очаква ви промяна на работното място. Гарантираме ви, че смяната ще е към положително. Съдбата ще ви подаде ръка, предлагайки ви изкушаващо предложение за нова служба, което ще е незаконно да откажете. Най-хубавото от всичко е, че и финансите ви ще набъбнат.

Стрелец
Вашият шанс през 2019-а е любовта. Точно по този начин! Романтика и пристрастеност. Ако нямате половинка в живота, то ще срещнете бъдещата си спътница. Ако пък към този момент имате човек до себе си, то ще извършите значима стъпка в връзките си. Каквото и да ви чака едно е ясно, Купидон радикално ще се намеси в живота ви през 2019-а.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР