Всички сме чували шегите за жените, които все ги болят

...
Всички сме чували шегите за жените, които все ги болят
Коментари Харесай

Защо мъжете отказват секс

Всички сме чували шегите за дамите, които все ги болят главите и оставят мъжете си " на изсъхнало " . Вероятно сме чули и че в последните години учените изцяло опровергават тази наклонност и показват нова - на мъжете, на които им се прави все по-малко секс.

Какъвто и дисбаланс да съществува в половите връзки на една двойка, той съумява да даде отражение и върху други нейни аспекти. Разбира се, че няма по какъв начин с половинката ни постоянно да сме на една вълна . Но е добре да сме наясно с аргументите, които вършат един мъж въздържан в леглото.

Депресия

Да, тя не е запазена марка единствено за дамите. И когато прочувственото разтройство е на разположение, желанието за секс се изпарява. А с цел да си пристигна всичко още веднъж на мястото, би трябвало първо да се в профил първопричината за пониженото либидо.

Трябва да имаме поради и друго - че антидепресантите също постоянно смачкват желанието за полови подвизи. Но в случай че в действителност обичаме половинката си, ще минем дружно през този интервал.
 Снимка 428697

Финанси

Незадоволителното финансово положение е способно да понижи доста самочувствието на един мъж. А когато той не се усеща задоволително пълностоен, му липсва и желанието да се потвърждава в леглото.

Тук решението е единствено едно - диалози, с цел да бъде ясно, че парите не са всичко на този свят.

Преумора

На всички ни се случва да се приберем вечер след работа и да нямаме предпочитание за нищо друго, с изключение на да легнем и да заспим мигновено. И да, мъжете не са роботи, настроени на режим " секс " 24/7 . Затова е нужно да проявим малко схващане.
 Снимка 428696

Избързване

Друго неправилно схващане за мъжете е, че още на първа среща желаят да вършат секс. Понякога избързването може да е огромна неточност, която да ни отреже възможностите за бъдеще на връзката. Силният пол също има своите страсти, а и избира да управлява парада, написа Reader`s Digest.

Хормони

Хормоналният дисбаланс е кадърен да сътвори дисбаланс и в живота ни. Ниските равнища на тестостерон са събитие, което се следи най-много при мъжете над 40 години, само че всичко зависи и от всекидневието и навиците.
 Сексът, изгодите от него и по какъв начин ни прави по-красиви
Как сексът ни прави по-красиви

Красотата идва от вътрешната страна

Еректилна дисфункция

При сходни проблеми е изцяло разбираемо един мъж да няма предпочитание за секс, тъй като той е еднакъв на неуспех. А признанието за сходен проблем идва мъчно и от значително значение е ответната реакция, която ще получи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР