Всички сме чували шегите за жените, които все ги болят

Всички сме чували шегите за жените, които все ги болят ...

Защо мъжете отказват секс.


Всички сме чували шегите за жените, които все ги болят главите и оставят мъжете си "на сухо". Вероятно сме чули и че в последните години учените напълно опровергават тази тенденция и посочват нова - на мъжете, на които им се прави все по-малко секс.

Какъвто и дисбаланс да съществува в сексуалните отношения на една двойка, той успява да даде отражение и върху други нейни аспекти. Разбира се, че няма как с половинката ни винаги да сме на една вълна. Но е добре да сме наясно с причините, които правят един мъж пасивен в леглото.

Депресия

Да, тя не е запазена марка само за жените. И когато емоционалното разтройство е на лице, желанието за секс се изпарява. А за да си дойде всичко отново на мястото, трябва първо да се отстрани първопричината за намаленото либидо.

Трябва да имаме предвид и друго - че антидепресантите също често смачкват желанието за сексуални подвизи. Но ако наистина обичаме половинката си, ще минем заедно през този период.
Снимка 428697

Финанси

Незадоволителното финансово състояние е способно да намали значително самочувствието на един мъж. А когато той не се чувства достатъчно пълноценен, му липсва и желанието да се доказва в леглото.

Тук решението е само едно - разговори, за да бъде ясно, че парите не са всичко на този свят.

Преумора

На всички ни се случва да се приберем вечер след работа и да нямаме желание за нищо друго, освен да легнем и да заспим моментално. И да, мъжете не са роботи, настроени на режим "секс" 24/7. Затова е нужно да проявим малко разбиране.
Снимка 428696

Избързване

Друго погрешно разбиране за мъжете е, че още на първа среща искат да правят секс. Понякога избързването може да е голяма грешка, която да ни отреже шансовете за бъдеще на връзката. Силният пол също има своите емоции, а и предпочита да ръководи парада, пише Reader`s Digest.

Хормони

Хормоналният дисбаланс е способен да създаде дисбаланс и в живота ни. Ниските нива на тестостерон са явление, което се наблюдава най-вече при мъжете над 40 години, но всичко зависи и от ежедневието и навиците. 
Сексът, ползите от него и как ни прави по-красиви
Как сексът ни прави по-красиви

Красотата идва отвътре

Еректилна дисфункция

При подобни проблеми е напълно разбираемо един мъж да няма желание за секс, защото той е равен на провал. А признанието за подобен проблем идва трудно и от съществено значение е ответната реакция, която ще получи.

Източник: lifestyle.bg